30.12.2017, 21:28:35
Macieju, szczerze mówiąc, nie spodziewałem się po Tobie takich słów. Z punktu technicznego oczywiście masz rację, niezaprzeczalnie, zaś mylisz się, a właściwie nie wspominasz o moralności (choć mi nic do tego). Myślałem, że zależy Ci na dobru państwa a w tym Skarbu Państwa i nie zrobi Ci większej różnicy niecałe 1000 BLN (w stosunku do posiadanych przez Ciebie środków raczej niecały tysiąc wypada marnie), najwidoczniej się myliłem, a skoro tak stawiasz sprawę, pozwolę sobie wypowiedzieć się w imieniu Komisji i przekazać Ci informację, że Twój wymóg zostanie wypełniony zgodnie z powyższym, ponieważ Komisja ma na uwadze dobro państwa i jego zdolność finansową. Transakcję niebawem sfinalizujemy.
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.