Czym właściwie płacimy?
Co do Micropedii - jeżeli uważasz, że właśnie tak to być powinno, niech tak będzie, choć w mojej bardzo skromnej opinii po prostu nie wypada komuś z Bialenii pisać o czymś takim, ale to oczywiście kwestia estetyki - każdy posiada inne normy.

Natomiast jeżeli rozchodzi się o część drugą i czwartą - od początku swojej działalności w Bialenii otwarcie mówię, że nie jestem doktorem prawa a nawet humanistą, zaś zabrałem się za tworzenie bialeńskiej gospodarki jako człowiek o ścisłym umyśle, wpierw nie zdając sobie sprawy z ogromu przepisów do utworzenia przeze mnie, bo de facto nikt poza mną tym się nie zajmuje. Stąd wielokrotnie będą pojawiały się błędy prawne z mojej strony, które niektórzy z Was z racji wieloletniego doświadczenia są w stanie wyłapać. To nie zmienia jednak faktu, że czepiasz się szczegółu, który w rzeczywistości nie odgrywa żadnej roli, a z czasem będzie można to skorygować (chociażby przy wprowadzaniu realnie znaczących zmian). Podobnie jest w przypadku definicji przedsiębiorstwa i wielu innych, które potrafię już sam zauważyć, czytając KG, a czego nie "wyłapałem" podczas pisania kodeksu. Jeżeli oczywiście uważasz, że jest to na tyle znaczący błąd i trzeba go natychmiast zniwelować, to poprę taką poprawkę, sam jednak idę pisać dalej swoje rozporządzenia, żebyście mieli co poprawiać. Tongue
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti 

Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czym właściwie płacimy? - przez Hewret von Thorn - 06.01.2018, 20:54:09

Użytkownicy przeglądający ten wątek: