Elekcja w Sarmacji
Robert von Thorn napisał(a):Drodzy! Przepraszam za obsuwę... zatkało mnie. Muszę ochłonąć.
Mówię 100% poważnie.
Ale do rzeczy...
Przede wszystkim BARDZO GORĄCO DZIĘKUJĘ KAŻDEMU Z OSOBNA I WSZYSTKIM RAZEM za to, że wzięli udział w głosowaniu - imponującą zaiste jest frekwencja, którą wspólnie osiągnęliśmy. Wielkie brawa dla Was! Bardzo gorąco dziękuję każdemu, tym co zdecydowali się nas poprzeć oddając głos 1 preferencji, i tym którzy postawili nas na dalszych miejscach - bez Was nie byłby ten wybór możliwy. Zapewniamy - nie zawiedziemy!

I chcę również bardzo gorąco podziękować Regentowi i Książęcej Komisji Wyborczej - to trudny czas był, spisaliście się na medale! Brawo Wy.
Minione dni były dla nas ogromną lekcją. Lekcją pokory ale i przywracania wiary w ludzi. Wielu z Was słało nam wiele ciepłych słów - za wszystkie dziękuję.
Chcemy ogłosić trzy rzeczy....
Po pierwsze — gdy tylko KKW wyda stosowne potwierdzenie dzisiejszych wyników i staną się one oficjalne ruszy machina przygotowań do Koronacji. Koronacja odbędzie się 20 stycznia, w sobotę, o godzinie 19:00 na tym kanale. Już dziś zapraszamy wszystkich serdecznie.
Po drugie — wolą naszą jest by przygotowaniami i przeprowadzeniem Ceremonii Koronacji zajął się Jaśnie Oświecony Diuk Mikołaj Torped. Jesteśmy przekonani, że dzięki temu ceremonia będzie piękna, a zabawa przednia.
Po trzecie w końcu... na to czekacie zapewne najbardziej...
podjęliśmy decyzję o przyjęciu imion ROBERT FRYDERYK, i pod takimi imionami chcemy pełnić posługę na rzecz Księstwa Sarmacji i Królestwa Baridasu

Na koniec, zaraz Wam wszystkim poodpisuję, cierpliwości. Tyle na teraz. Jestem do Waszej dyspozycji.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Elekcja w Sarmacji - przez Hewret von Thorn - 14.12.2017, 13:21:16

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości