Stan wyjątkowy
Odniosę się i ja:

Cytat:Wciąż nie wiem jaki był cel tego zamachu. Przejście do historii jako pierwszy skuteczny (chociaż przez kilka godzin)
Schlebiasz im, jak wychodziłem z domu o 16 to było wszystko ok, jak wróciłem przed 18 to Bialenia działała prawie normalnie (nie licząc usunięcia większości środowych postów i tematu na forum o Stanie Wyjątkowym, więc to nie trwało żadnym prawem kilka godzin. Smile SmileSmile

Cytat:Bogu dzięki, że admina poza mną ma tutaj jeden z bardzo niewielu odpowiedzialnych Bialeńczyków, tj. Martin von Primisz.
Schlebiasz mi ale słowa te to duża przesada, wiem z autopsji że KJM nie konsultował z powoływanymi icxh obecności w Radzie więc nie widze powdu by mieć o ten czyn pretensje do kogokolwiek poza premierem. Premierowi też bym AŻ TAKIEJ afery nie robił bo przestraszyłsię i chciał dobrze, kto by w takiej syt przeglądał Biuletyn Ustaw.
PS: Jeszcze dziś postaram się poddać pod obrady nowelizację KK dodająca karę za przekroczenie uprawnień podczas sprawowania funkcji publicznej.

EDYTA: Nie widziałem EOT-a a posta szkoda usuwać. Smile SmileSmile
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Stan wyjątkowy - przez Konstanty Jerzy Michalski - 04.06.2014, 17:49:37

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości