21.02.2018, 23:36:40
A kto ich tam wie? Są mikronacje, gdzie owszem, np. w Sarmacji tak było nie raz. Z MAW też pamiętam takie przypadki. Zawsze lepiej to wykluczyć pro futoro.
To zawsze wtedy można to zmienić naprędce. Zresztą, jeśli doszłoby do takiej sytuacji w Bialenii, to i tak nic by już nie było potrzebne, bo to znaczyłoby, że ludzi po...popieściło, że KAŻDY pcha się do zamrażary. Natomiast przy garstce obywateli, czyli kilku osobach i tak należałoby już zwijać interes, bo to by było powolne dogorywanie nie do uratowania. Poza tym, proszę tu nie uprawiać czarnowidztwa, bo Bialenia odkąd weszła to TOP 3, to prawie nigdy go nie opuściła. Jak już przyjdzie kryzys kiedyś, to na dobre i będzie to koniec RB po prostu (nareszcie @"Hewret von Thorn"!).
Cytat:Łatwo rzucać radykalnymi opiniami w okresie aktywności państwa. A prawda jest taka, że nieraz widziałem sytuację kiedy trudno było uformować parlament, bo np. każdy z czynnym prawem wyborczym startuje. Wtedy te głosy mało aktywnych są na wagę złota. Inna sytuacja - wszystko jest wiadome już przed wyborami. Kryzys aktywności się pogłębia. Zgadzam się tu z głosami, że to demokracja - rządy głupich.
To zawsze wtedy można to zmienić naprędce. Zresztą, jeśli doszłoby do takiej sytuacji w Bialenii, to i tak nic by już nie było potrzebne, bo to znaczyłoby, że ludzi po...popieściło, że KAŻDY pcha się do zamrażary. Natomiast przy garstce obywateli, czyli kilku osobach i tak należałoby już zwijać interes, bo to by było powolne dogorywanie nie do uratowania. Poza tym, proszę tu nie uprawiać czarnowidztwa, bo Bialenia odkąd weszła to TOP 3, to prawie nigdy go nie opuściła. Jak już przyjdzie kryzys kiedyś, to na dobre i będzie to koniec RB po prostu (nareszcie @"Hewret von Thorn"!).
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
(-) Linux
-------
"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem
"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator
-------
Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?