Wybory Mistera Bialenii - FINAŁ
Ostrzeżenie, niniejszy wywód retoryczny może wywołać schizy. Otwierasz spoiler na własną odpowiedzialność. Robiłem to po dwudziestu godzinach bycia na nogach, w które wliczał się pierwszy WF od prawie jedenastu miesięcy. Także, nie obwiniajcie mnie za bardzo. To po prostu pierwsze, co przyszło mi do głowy.
[spoiler]Jestem dumny, że przybyłem do tego miasta na zaproszenie Waszego dystyngowanego majora, który symbolizował przez świat walkę o dusze z PKR. I jestem dumny, i jestem dumny z odwiedzania Wolnego Miasta z Waszym dystyngowanym szansonistą, który dla tak wielu lat skupił się na Temeszgadzie do demokracji, i wolności, i progresu, i żeby przyjść tutaj w przedsiębiorstwie mojego zafalowanego konkurenta, Karola Ceramicznego, który, który był w tym mieście podczas jego świetnych momentów kryzysu i testament nadejdzie ponownie, jeżeli kiedyś potrzeba będzie.

Dwa tysiące lat temu, dwa tysiące lat temu najdumniejszym toastem było: "cywile rzymscy są". Dzisiaj, w świecie wolności, najdumniejszym toastem jest: "jestem pączkiem".

Jest wielu ludzi na tym świecie, którzy naprawdę nie rozumieją, albo mówią, że nie robią, co to jest wspaniały problem pomiędzy darmowym światem i powszechnym światem.

Vava to, Vava to, Vava to... raggamuffin.

Jest trochę tych, którzy mówią, jest trochę tych, którzy mówią, że powszechność to fala mebli.

Vava to, Vava to, Vava to... pure dancehall.

I jest trochę tych, którzy mówią, że na Nordacie i gdzie indziej, możemy pracować z powszechnością.

Vava to, Vava to, Vava to... roots reggae, man.

I są nawet opłaty, które mówią, że to prawda, że powszechność jest złym systemem, ale permutacje stanów robią ekonomiczny progres.

Vava to, Vava to, Vava to... to to.

Wolność ma wiele trudności, i demokracja nie jest perfekcyjna. Ale mamy nigdy nie stawiać mury, żeby oddzielić naszych ludzi od taniej siły roboczej, żeby zapobiec zbiegostwu tejże. Chcę powiedzieć na pół moich wieśniaków, którzy żyją, wielu Miłoszy daleko, po drugiej stronie Atlanty, którzy są daleko zdystansowani od Was, którzy biorą największy kawałek kucha, kiedy byliście zdolni podzielić się z nimi, nawet za darmo, historią z ostatniej osiemnastki. Znam Nigdzie, piękne miasto, pozdrowienia dla Eustachego, które było tak oblegane na osiemnastki, które wciąż żyje z Witoldem i Mocnym Fullem, i podskakuje, to determiniści z PKR.

Kiedy ściana jest najbardziej oczywistym wiwatem porażek systemu powszechności, dla całego świata do zobaczenia, my bierzemy zero satysfakcji w środku; dlatego jest, jak Wasz major powiedział, atakiem nie tylko przeciwko historii, ale atakiem przeciwko skromności, żyjących w separacji, wypłacających dywidendy mężczyznom, i wyżłom, i mnichom, i pielęgniarkom, i dywidendom ludzi, którzy chcieliby się połączyć na kartę.

Co jest, co jest prawdą tego miasta, jest prawdą Wolnego Miasta: sieć sklepów, umierający groszek na Nordacie nigdy nie może być zmierzony, tak długo, jak Wolne Miasto, jedno z czterech, jest zaprzeczeniem podstawówki prawicowych liberałów, i to jest zrobieniem darmowego chili. Na osiemnastce z groszkiem i dobrym falaflem, ten generator Wolnego Miasta zarobił na etacie, frajer jeden, uwzględniając Unię Nierządnicę Europejską, umierający groszek i dobry testament dla wszystkich ludzi.

Żyłeś na bronionej wyspie wolności, ale twoje życie jest częścią głównego. Więc pozwól mi siebie zapytać, jako że zamykamy, żebyś podwiózł swoje oczy za niebezpieczeństwa dzisiaj, do skoku ku jutrzejszemu, za wolność Maryli z tego miasta, Temeszgadu, albo Waszym Wolnym Mieście, z zaawansowaną wolnością wszędzie. za ścianami Dnia Grochu Justyny, za Wami, za Nami, za wszystkimi Uprzejmymi Mężczyznami.

Wolność jest niewidzialna, i kiedy jeden człowiek podkrępie rękawki, wszyscy są niewolnikami. Kiedy wszyscy jesteśmy wolni, to się gapimy, możemy się gapić przed siebie jak sroka w gnat, połączona jako jedno i to Wolne Miasto i ten świetny kontynent, Nordata, z podskakującym globusem z groszku. Kiedy ten dzień sfinalizuje przychody, jako testament, ludzie z Wolnego Miasta będą mogli na trzeźwo pić wodę z saturatora, bo wszyscy byli w nagłówkach przez ostatnie dwie dekady.

Wszyscy, wszyscy darmowi mężczyźni, gdziekolwiek mieszka Maja, są mieszkańcami Temeszgadu.

Azaliż, gdyż, poniekądinąd, biorę księdza za słowo, "jestem pączkiem".

Coś, coś się popsuło, i musieliśmy zatrudnić nowego tłumacza za miskę ryżu. Faktem jest, że te wydarzenia nie powinny mieć miejsca.

Zapytacie, a gdzie dżingielek? A ja na to: pstryk!

Zero, zero, zero.

Dzień dobry. Śpiewającego Maciusia dla każdego!

https://www.youtube.com/watch?v=C5Ce-CZA53E[/spoiler]
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości