PUch ws. wyrażenia zgody na powołanie sędziego [von Thorn]
Wybrałem Hewreta z dwóch powodów: jest razem z Tobą najlepszym kandydatem, który może chcieć zostać sędzią, natomiast w wyborze pomiędzy Tobą a Hewretem zadecydował realny czas, którego wiem, że ostatnio nie masz (poprzednią wykładnię prawa mocno przeciągnąłeś). Jest to sprawa, która odbierze lub umożliwi Aleksandrze przebywanie na forum, dlatego uważam, że powinna zostać możliwie szybko rozpatrzona.

Podczas głosowania proszę kierować się głosem rozsądku, ponieważ w sytuacji, gdzie Ty, Pawle i Hewret nie powinniście zostać sędzią (jak powiedziałeś), zaś Tadeusz jest wnioskodawcą, a innych kandydatów obecnie brak.. nie będzie sędziego.

Oczywiście, Maciejowi mogę śmiało proponować sędziowanie, jednak ostatnio, kiedy mu to zaproponowałem, odmówił.
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti 

Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: