06.03.2018, 23:36:22
Stąd istotą nie jest likwidacja podatków, a ich obniżenie. Obecnie system jest niewydolny, bo: (1) płacone jest za nic (karta "pracy"), (2) podatki są niewspółmierne (co jest szczególnie odczuwane przez osoby o nierównomiernych i niskich dochodach, szczególnie nie-obywateli, których de facto wyklucza się z obrotu), (3) wypłacane są wysokie pensje za nic (rządowe stołki - z całym szacunkiem, ale niektórzy obecnie tylko w nie pierdzą oraz mandaty parlamentarne - większość pisze jedynie cztery słowa na przemian - "za", "przeciw", "wstrzymuję się") - już pal licho akurat tę kwestię, niemniej proporcja płacowa jest zaburzona, a przede wszystkim ci "bogacze", którzy dorobili się niemal nic nie robiąc w budżetówce w ogóle nie obracają tymi pieniędzmi (zresztą nic dziwnego - trudno oczekiwać przedsiębiorczości po pracownikach/piastunach organów państwowych xD - nie no, żarcik). Jak, zatem, ta gospodarka ma być wydolna?
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
(-) Linux
-------
"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem
"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator
-------
Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?