08.03.2018, 22:53:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.03.2018, 22:55:26 przez Sheldon Anszlus Lovelace.)
Z racji że Gabinet Prezydenta przejął większość miejsc robotniczych w parlamencie, z którego utrzymywała się spora część społeczeństwa, zmuszony zostałem do robót przy dziwnych piecach.
Z racji, że moje imię i nazwisko przestało wydawać blask trawy z Republiki, a zaczęło świecić jak słoneczko zmuszony zostałem na znalezienie tymczasowego zamieszkania. Wielu z was może zapytać czy nie chce postać w ich domu zamiast lampy, aby zaoszczędzić na prądzie, jednak nie mogę narażać waszych pięknych oczuff na blask mej zajebisto$(!.
Z racji, że moje imię i nazwisko przestało wydawać blask trawy z Republiki, a zaczęło świecić jak słoneczko zmuszony zostałem na znalezienie tymczasowego zamieszkania. Wielu z was może zapytać czy nie chce postać w ich domu zamiast lampy, aby zaoszczędzić na prądzie, jednak nie mogę narażać waszych pięknych oczuff na blask mej zajebisto$(!.
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Szałas na naszym kwadratowym świecie, w którym ukrywam się przed skażeniem innych.
(-) Sheldon Anszlus Lovelace
平和と進歩
Pokój i Postęp
平和と進歩
Pokój i Postęp
UWAGA!!!
Odwołując się do mojej osoby:
a) nie używaj Nazwiska, jest ono zbyt cenne
b) zwracaj się poprzez oficjalne imię "Anszlus"
a) nie używaj Nazwiska, jest ono zbyt cenne
b) zwracaj się poprzez oficjalne imię "Anszlus"
c) alternatywnie, aby uniknąć powtórzeń imienia, użyj *przed-imienia "Sheldon"
*przed-imię, coś na wzór drugiego imienia, jednak występuje ono przed oficjalnym imieniem. Mniej ważne od oficjalnego, jednak ważniejsze od drugiego. Stosowane jako zamiennik imienia oficjalnego.