13.03.2018, 22:45:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2018, 23:08:59 przez Hewret von Thorn.)
Zauważyłem, że nowy edytor dodaje dodatkowe menu w panelu użytkownika z zapisanymi szkicami.
A więc odnośnik do szkiców w panelu z "Profilu" jak i również w samym panelu użytkownika zamieniłem z domyślnego na ten z edytora.
Troszkę się pobawiłem i osiągnąłem zamierzony efekt...
W nawiasie pokazuje liczbę zapisanym szkiców (które oczywiście tworzą się automatycznie w trakcie pisania wiadomości).
Skrypt (itenum1 w header_welcomeblock_member, itenum2 w usercp_nav_ye):
W menu "Profilu"
W panelu użytkownika "Szkice"
A więc odnośnik do szkiców w panelu z "Profilu" jak i również w samym panelu użytkownika zamieniłem z domyślnego na ten z edytora.
Troszkę się pobawiłem i osiągnąłem zamierzony efekt...
W nawiasie pokazuje liczbę zapisanym szkiców (które oczywiście tworzą się automatycznie w trakcie pisania wiadomości).
Skrypt (itenum1 w header_welcomeblock_member, itenum2 w usercp_nav_ye):
Kod PHP:
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
sc_asd = JSON.parse(localStorage.getItem('sc_as'));
if (!sc_asd) {
sc_asd = {};
}
var titlangas = "Szkice <i class='fa fa-paperclip menuadj'></i></a>";
if(Object.keys(sc_asd).length) {
var titlangas = "<strong>" + titlangas + " (" + Object.keys(sc_asd).length + ")" + "</strong>";
}
$('#itenum1').html(titlangas);
});
</script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
sc_asd = JSON.parse(localStorage.getItem('sc_as'));
if (!sc_asd) {
sc_asd = {};
}
var titlangas = "<i class='fa fa-file-code-o fa_xtra white'></i> Szkice";
if(Object.keys(sc_asd).length) {
var titlangas = "<strong>" + titlangas + " (" + Object.keys(sc_asd).length + ")" + "</strong>";
}
$('#itenum2').html(titlangas);
});
</script>
W menu "Profilu"
Kod PHP:
<div class="popup_item_container">
<a href="usercp.php?action=ye_autosave" class="popup_item clr_gry" id="itenum1"></a>
</div>
W panelu użytkownika "Szkice"
Kod PHP:
<tr><td class="trow1 smalltext bdbottom"><a href="usercp.php?action=ye_autosave" class="usercp_nav_item usercp_nav_drafts" id="itenum2"></a></td></tr>
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![[Obrazek: fmg07.jpg]](http://i68.tinypic.com/fmg07.jpg)
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
![[Obrazek: fmg07.jpg]](http://i68.tinypic.com/fmg07.jpg)
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości