Narodowy Świt Wolności
Podobają mi się postulaty NŚW, po pierwsze w odróżnieniu od pewnej NIEparti politycznej powstałej w ostatnich dniach NŚW przedstawia własne, w wielu miejscach bardzo ciekawe postulaty, a nie leje tylko wodę i opowiada o powrocie do mitycznych korzeni (ahh Pan ex-minister gospodarki powinien tam zrobić szybką karierę).
Mówie szczerze, zmiany ustrojowe proponowane przez pańskie ugrupowanie mi się nie podobają i uważam je, podobnie jak Maciej, za zamach na demokracje są jednak jakimś urozmaiceniem, sprawiają że jak sam stwierdziłeś Bialenia robi się mniej nudna. Zaiste nie mam pojęcia czym jest rzekoma "deprawacja" mieszkańców naszej republiki i byłbym wdzięczny za wyjaśnienie, ale już zmiany prawne takie jak zwiększenie przejrzystości czy usunięcie zapisów zakazujacych małżeństw jednopłciowych popieram w całej rozciągłości. Podobne odczucia mam jeśli chodzi o pańskie plany co do regionów i polityki zagranicznej i są one w pełni zbieżne z linia JB.
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Narodowy Świt Wolności - przez Feliks Spirkin - 08.06.2014, 13:21:57

Użytkownicy przeglądający ten wątek: