Obchody rocznicy Powstania Marcowego
[official2]Najdrożsi Obywatele,

w podziękowaniu za to, co robicie dla Bialenii i jak ją wspaniale budujecie, padło kilka folwarków i odznaczeń. Mam nadzieję, że każdy z Was patrząc w moje postanowienie, ujrzy nagrodę proporcjonalną do swoich zasług, bowiem ciężkim orzechem do zgryzienia jest nadawanie wszelkich nagród tak, aby była wówczas zachowana obiektywność. Mam nadzieję, że udało mi się tego dokonać, jeżeli zaś nie... zawsze można posłać list do Kancelarii ze skargą na zbyt wysokie ocenienie. Wink A tak poważnie, gratuluję wszystkim odznaczonym, bowiem padły odznaczenia naukowe, wojskowe, dla zasłużonych oraz inne.

PS Zapraszam z Maciejem do jutrzejszej zabawy, będzie ciekawie! Smile[/official2]

Również jeżeli gdzieś popełniłem jakiś błąd (literówka, nieodpowiedni stopień itp.) przy nadawaniu odznaczeń, to proszę dać znać.
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti 

Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości