Program wyborczy FOR-ND
Cytat:Ciesze się że ktoś sieodniósł póki c odo ~~ połowy moich uwag ale to już coś Smile SmileSmile
Mam się odnosić do cotygodniowych egzekucji? Przeczytałbyś kodeks cywilno-karny, to byś wiedział o co nam chodzi.
Cytat:Ten artukuł jest pierwszy do zmiany, bo może ktoś nie uważa podeofilii za zboczenie? NIGDZIE KCK nie wyjasnia czym jest to zboczenie co stowrzy BARDZO niebezpieczna sytuację. A cóz to za patologie, zmieniam sie w słuch?
Jest coś takiego jak medycyna, psychiatra. A psychiatria uważa pedofilię za zboczenie.
A co do patologii, to proszę bardzo:
- Widać u nas zaczątki klientelizmu- opiera się władze na układach, wzajemnych zależnościach. Czasem w ten sposób obsadzane są ministerstwa. A teraz, wraz z rozwojem sceny politycznej i rozpoczęciem aktywności Trybunały, to może się pogłębiać. I temu trzeba się sprzeciwić.
- Centralizacja uprawnień w ramach niewielkiego środowiska rządu, a właściwie w ramach około-jednobialeńskiej grupy towarzyskiej.

Cytat:Nie nie miałem przyjemności, jak masz link do e booka (najlepiej w doc) to chętnie się poczęstuje. A tymczasem proszę o wyjaśnienie gdyż jako potencjalny wyborca chciałbym wiedzieć do czego się odnosi to ugrupowanie.
Zielona Książka: http://chomikuj.pl/mariusz_deren/e-boki ... 036127.pdf

Cytat:Poprostu mówicie o jakiś rzekomych dążeniach któych nikt nigdy nie widział i dziwicie się że robie sobie z tego żarty?
Ja te dążenia widziałem. I jestem pewny, że nie tylko ja. Tomasz od dawna miał ambicję, żeby Dżamahirija była autonomiczna.

Cytat:Ale ciągle trudniej niz na bocznym serwerze który nei jest obserwowany 24h na dobe przez róznych obywateli,
Inne kraje sobie jakoś radzą. I można wybrać taki serwer, żeby tam nikt nie mógł manipulować.
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości