03.04.2018, 15:47:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.04.2018, 15:51:12 przez Sheldon Anszlus Lovelace.)
Jak najbardziej jestem za rozporządzeniem. Należy pamiętaj jednak, że umieszczane na niej przedmioty, nie znikają po czasie i służą mniej więcej jako "odznaka".
Co do sprzedawania, to zostawiłbym na poziomie 0%. Jest to po prostu bezpłatny zwrot.
Moja decyzja jest spowodowana tym, ze przy kupnie za 10BLN przedmioty X, sprzedawca dostaje 8BLN, a Państwo 2BLN.
Jeżeli doszłoby do zwrotu np 70%, to ta kwota miałaby być odbierana sprzedawcy, który mógł już wydać te pieniądze?
Chyba, ze przedsiębiorstwo wyrazi na to zgodę, jednak domyślnie zostawiałbym opcję "nie na sprzedaż".
Nie pamiętam co tam można było ustawić więc z tą zgodą to tak średnio.
Co do sprzedawania, to zostawiłbym na poziomie 0%. Jest to po prostu bezpłatny zwrot.
Moja decyzja jest spowodowana tym, ze przy kupnie za 10BLN przedmioty X, sprzedawca dostaje 8BLN, a Państwo 2BLN.
Jeżeli doszłoby do zwrotu np 70%, to ta kwota miałaby być odbierana sprzedawcy, który mógł już wydać te pieniądze?
Chyba, ze przedsiębiorstwo wyrazi na to zgodę, jednak domyślnie zostawiałbym opcję "nie na sprzedaż".
Nie pamiętam co tam można było ustawić więc z tą zgodą to tak średnio.
(-) Sheldon Anszlus Lovelace
平和と進歩
Pokój i Postęp
平和と進歩
Pokój i Postęp
UWAGA!!!
Odwołując się do mojej osoby:
a) nie używaj Nazwiska, jest ono zbyt cenne
b) zwracaj się poprzez oficjalne imię "Anszlus"
a) nie używaj Nazwiska, jest ono zbyt cenne
b) zwracaj się poprzez oficjalne imię "Anszlus"
c) alternatywnie, aby uniknąć powtórzeń imienia, użyj *przed-imienia "Sheldon"
*przed-imię, coś na wzór drugiego imienia, jednak występuje ono przed oficjalnym imieniem. Mniej ważne od oficjalnego, jednak ważniejsze od drugiego. Stosowane jako zamiennik imienia oficjalnego.