09.06.2014, 18:56:50
Cytat:W takim razie chyba będę zmuszony zrezygnować ze stanowiska Atamana. Nie jest to żaden szantaż, a jedynie ograniczenie mojej wyobraźni narzucone z góry, czyli zmniejszenie pola pomysłów na ten region z mojej strony. Każdy kto śledzi moje działania w Autonomii wie, iż bojówki wykorzystuję do wielu zabiegów fabularnych, jak np. szkolenie Siedmiogrodzian, rozruchy w mieście itd. Likwidując ten aspekt, jest to likwidacja mojego zamysłu na Jahołdę i wolę oddać ten region komuś, kto chcę zrobić z tego regionu kolejne Pomorze, w którym będą pisane posty raz na rok. :roll: :roll::roll:
1/ AJ powstała na pewnych konkretnych założeniach prawnych autonomii właśnie - nie było tam mowy o własnych uzbrojonych siłach, a wprost przeciwnie założyciele byli zgodnie co do jednolitości sił zbrojnych.
2/ W RB żadne prywatne armie nie istnieją - zostało to odrzucone dość zgodnie.
3/ Nie ma sprawy - będziesz sobie bojówki utrzymywał, to praktycznie godzisz się na coś w rodzaju wojny domowej, bo Armia nie będzie tolerować zbrojnych band ganiających po kraju i to jeszcze uzbrojonych w czołgi - po prostu je spacyfikuje. W sumie będzie nawet "fabularnie" bo będzie o czym pisać... :lol: :lol::lol:
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.