V Zjazd Sejmu Rzeszy Bialeńskiej
1. Regulamin Sejmu Rzeszy Bialeńskiej.

Rozpocząłem przygotowania uchwały, która regulowałaby działanie Sejmu, jednak na pewnym etapie prac zdecydowałem, że najpierw powinienem poznać Waszą opinię na ten temat. Regulamin sprzed zmian prawnych dostępny jest tutaj. Ewidentnie jest on niedostosowany do obecnej rangi Rzeszy, ponieważ wiele się od tamtego czasu zmieniło, jednak myślę, że powinniśmy nieco wprowadzić przepisów regulujących samą stronę legislacyjną Sejmu, aczkolwiek pozostawiam to decyzji Sejmu. Zawsze możemy obyć się bez ów regulaminu.

Proszę o zabranie głosu.
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti 

Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości