15.05.2018, 23:50:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2018, 23:56:46 przez Mardred von Salvepol-Nova Vita.)
][official]
1. Imię i nazwisko: Mardred Jakub von Salvepol-Nova Vita
2. Pełnione funkcje: Prezydent Republiki Bialeńskiej
3. Źródło wiedzy prawniczej: L. Morawski "Podstawy prawoznawstwa", codzienny kontakt z polskim prawem pracy, funkcje w organach ścigania we wcześniejszych doświadczeniach mikronacyjnych
4. Zakres spraw leżących w zakresie zainteresowań i wiedzy: spraw z zakresu orzekania o zgodności aktów prawnych niższego rzędu z aktami normatywnymi wyższego rzędu
5. Wcześniejsze orzekanie: NIE
[podpis]Mardred Jakub von Salvepol-Nova Vita[/podpis][/official]
DEKLARACJA SĘDZIOWSKA
Wolnograd, dn. 15 maja 2018 roku
1. Imię i nazwisko: Mardred Jakub von Salvepol-Nova Vita
2. Pełnione funkcje: Prezydent Republiki Bialeńskiej
3. Źródło wiedzy prawniczej: L. Morawski "Podstawy prawoznawstwa", codzienny kontakt z polskim prawem pracy, funkcje w organach ścigania we wcześniejszych doświadczeniach mikronacyjnych
4. Zakres spraw leżących w zakresie zainteresowań i wiedzy: spraw z zakresu orzekania o zgodności aktów prawnych niższego rzędu z aktami normatywnymi wyższego rzędu
5. Wcześniejsze orzekanie: NIE
Oświadczam, że jestem w pełni gotowy podjąć się orzekania w sprawach wymienionych w punkcie 4. deklaracji i wyrażam zgodę na powołanie mnie na sędziego w tych sprawach. Deklaruję, że w razie chwilowego bądź stałego braku możliwości orzekania poinformuję o tym poprzez publiczne anulowanie deklaracji. Oświadczam, że z mojej wiedzy wynika, iż spełniam wymagania bezwzględnie wiążące do orzekania oraz nie mam na celu wprowadzenia w błąd organów władzy. Oświadczam, że naniosę na deklarację niezbędne zmiany i korekty, o ile zajdzie taka potrzeba.
[podpis]Mardred Jakub von Salvepol-Nova Vita[/podpis][/official]
/-/ Mardred Jakub von Salvepol-Nova Vita