12.07.2018, 21:30:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.07.2018, 21:33:18 przez Michael Wolferine.)
(12.07.2018, 21:23:33)Torkan Ingawaar napisał(a): jest obywatelem jeszcze dwóch innych mikronacji,Wiele jest osób mających wiele obywatelstw, więc nie wiem o co chodzi.
(12.07.2018, 21:23:33)Torkan Ingawaar napisał(a): ale też... prezydentem innego państwa?Nie jest to zabronione w żaden sposób, zarazem mam tak dużo czasu i żywię duże przywiązanie do obu państw.
(12.07.2018, 21:23:33)Torkan Ingawaar napisał(a): bez jakiegokolwiek poczucia lojalności względem swojego państwa, dla których Republika jest n-tą mikronacją, bynajmniej nie stanowiącą priorytetu?Starałem się. To nie moja wina, że obywatele postanowili zabawić się w legislatorów, a później wypierdzielić z Bialenii, bo nuda. Niektórzy nie mają czasu, nauka/praca/problemy. Dla mnie RB nie jest n-tym wirtualnym państwem, bo tu się mogłem rozwinąć dobrze. Zostałem Dowódcą SZ. Wypełniałem wiernie swoje obowiązki. Zostałem Wiceprezydentem. Próbowałem budować aktywność. To za czasów Mardreda obywatele zaczęli powoli odchodzić. Zostałem Prezydentem. Teraz wszyscy po mnie jadą za to, że jestem z yoyonacji, jestem prezydentem dwóch państw, jestem "hipokrytą", zepsułem Bialenię, powinienem być wrogiem narodowym.
![[Obrazek: 5S6T0oy.png]](https://i.imgur.com/5S6T0oy.png)