Ankieta: Na jaki komitet zagłosujesz w najbliższych wyborach?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
ND
0%
0 0%
JB
9.09%
1 9.09%
FOR
36.36%
4 36.36%
NŚW
45.45%
5 45.45%
Inny
9.09%
1 9.09%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

[CBO] Na jaki komitet zagłosujesz w najbliższych wyborach?
Cytat:Sugerowanie choroby psychicznej (tak, wiem, o co w tym naprawdę chodziło) jest lekko nie na miejscu.
Fobie nie są chorobami psychicznymi, jeśli już to zaburzeniami psychicznymi, a dokładnie zaburzeniami nerwicowymi. Pomijam już fakt, że obecnie zasadniczo termin "choroba psychiczna" nie istnienie - ale gdy istniał, to rozdzielano choroby i zaburzenia psychiczne.

Ponadto - jak już wspomniano w dyskusjach politycznych odnoszenie się personalnie do "przeciwnika" nie jest niczym niezwykłym czy nagannym - a jak inaczej mam się odnosić? Pisać jak wspomniany J.Kaniewski o niczym i o nikim, samymi sloganami, wspominając, że "idzie w złym kierunku", ale nie pisać konkretnie co i gdzie udając przy tym, że "poruszam problem"? Czyli pisać byle pisać, maskując pseudo mądrym językiem kompletny brak rzeczowości? No wybacz... ale jeśli miałbym używać takiego stylu to w sumie nie ma w ogóle po co pisać, bo spam mnie mało interesuje.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości