Program wyborczy
Ależ ja szanuję wszystkich Bialeńczyków, z Jedną Bialenią współpracowało mi się bardzo dobrze i nie neguję tego, że Ty, Martin, Konstanty i inni działacze JB mają wielkie zasługi dla kraju.
Ale to jeszcze nie oznacza, że nie mogę zmienić partii (co przecież nie wzięło się znikąd, tylko z działań Jednej Bialenii) i nie mogę mieć innych poglądów na Bialenię niż dawni współpracownicy.

Cytat:No to tak gwoli sprawiedliwości - w czasie gdy byliśmy w rządzie z Lwem Sapiechą to obaj byliśmy członkami JB
Owszem, nie neguję tego. Ale my przecież nie mówimy tu o przeszłości, tylko o przyszłości. A nie oszukujmy się, że Jedna Bialenia to już nie ta sama ekipa co wówczas.

Natomiast to, że miałem jakiś czas temu spięcia z Janem Kaniewskim (były to spięcia ideowe, a właściwie polityczne, a nie towarzyskie, personalne) nie oznacza, że nie możemy się dogadać i współpracować. Mamy podobne idee, wyrastamy z tej samej tradycji politycznej. Poza tym nie zapominaj, że Liderem FOR jest Tomasz Rabotowicz, niekontrowersyjny działacz społeczny o jasnych i pozytywnych poglądach.

To normalne, że w demokracji różni ludzie mają różne wizje państwa. I to nie może zmienić faktu, że wszyscy powinniśmy się nawzajem szanować i doceniać swoją wzajemną pracę.
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Program wyborczy - przez MvP - 10.06.2014, 23:05:15

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości