12.06.2014, 14:19:28
Cytat:[quote author="Lehrabia"]Sugerowanie choroby psychicznej (tak, wiem, o co w tym naprawdę chodziło) jest lekko nie na miejscu.Fobie nie są chorobami psychicznymi, jeśli już to zaburzeniami psychicznymi, a dokładnie zaburzeniami nerwicowymi. Pomijam już fakt, że obecnie zasadniczo termin "choroba psychiczna" nie istnienie - ale gdy istniał, to rozdzielano choroby i zaburzenia psychiczne.
Ponadto - jak już wspomniano w dyskusjach politycznych odnoszenie się personalnie do "przeciwnika" nie jest niczym niezwykłym czy nagannym - a jak inaczej mam się odnosić? Pisać jak wspomniany J.Kaniewski o niczym i o nikim, samymi sloganami, wspominając, że "idzie w złym kierunku", ale nie pisać konkretnie co i gdzie udając przy tym, że "poruszam problem"? Czyli pisać byle pisać, maskując pseudo mądrym językiem kompletny brak rzeczowości? No wybacz... ale jeśli miałbym używać takiego stylu to w sumie nie ma w ogóle po co pisać, bo spam mnie mało interesuje.[/quote]
No generalnie Krzysztofie czego ten Kaniewski się nie dotknie to zamienia się w nicość...
Przecież to są kalumnie najwyższej klasy. Nie chce mi się nawet zbytnio tego komentować, bo nie wiem czy tobie za to płacą, czy co?
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.
(-) Jan Kaniewski
(-) Jan Kaniewski