12.06.2014, 15:52:06
Cytat:No generalnie Krzysztofie czego ten Kaniewski się nie dotknie to zamienia się w nicość...A czego to się Kaniewski dotknął i zamieniło się w coś pożytecznego w RB? Bo ja jakoś nie zauważyłem. Co konkretnego stworzyłeś w RB? Zajmujesz się tylko krytykanctwem, zresztą opartym o slogany i ogólniki, a na pytania o konkrety z zasady nie odpowiadasz. Jedyne co można wyczytać z Twoich postów to niepoparte niczym stwierdzenia, że się "źle dzieje", że coś zmierza w "złym kierunku" albo że ktoś tutaj wzoruje się na Sarmacji. Oczywiście konkretów nie podajesz, bo tak jest wygodniej.
Tak naprawdę to można wyraźnie wyczuć, że chciałbyś pełnić tutaj jakąś ważną rolę, ale jednocześnie nie tworząc niczego konkretnego, co wymagałoby zaangażowania i poświęcenia czasu czy jakiś konkretnych pomysłów. Wystarczy prześledzić Twoje posty by się łatwo zorientować, że zacząłeś działalność krytykancką (trudno to nazwać krytyką - bo ta polega na argumentacji) w chwili gdy zrezygnowano z Twoich usług jako "ministra gospodarki" (zresztą oburzałeś się na to otwarcie, wspominając jakieś dawne "układy"). Masz jakąś dziwną manierę bycia na świeczniku, chciałbyś coś znaczyć w RB, ale bez dawania czegokolwiek od siebie - a jak Cię nie chcą to "tupiesz nóżkami" ze złości.
Obawiam się, że gdy jednak dojdziesz do władzy, to nie będziesz robił nic innego jak tylko zamieszanie wokół własnej osoby, najlepiej poprzez krytykanctwo - bo to jest łatwe, tworzenie czegoś już wymaga zachodu. Dlatego ostatnie co mógłbym zrobić to głosować (bo w końcu o to w tym temacie chodzi) na jakiekolwiek ugrupowanie mające z Tobą cokolwiek wspólnego i mam nadzieję, że wyborcy chcący naprawdę pozytywnie działać w RB przejrzą na oczy i również nie oddadzą na takowe ugrupowania głosów.
Cytat:...bo nie wiem czy tobie za to płacą, czy co?Tak dostaję 1000 środków wymiany za każdy post krytyczny pod Twoim adresem... zobacz jak mi konto od tego urosło.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.