Ankieta: Na jaki komitet zagłosujesz w najbliższych wyborach?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
ND
0%
0 0%
JB
9.09%
1 9.09%
FOR
36.36%
4 36.36%
NŚW
45.45%
5 45.45%
Inny
9.09%
1 9.09%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

[CBO] Na jaki komitet zagłosujesz w najbliższych wyborach?
Cytat:Kaniewski to nie jedyny działacz Frontu, nawet nie główny. Mamy tu takich specjalistów jak Radogost Radziwill (Ali ibn Abi Talib), Maciej Kamiński, Tomasz Rabotowicz i innych. Nie da się zaprzeczyć ich profesjonalizmowi. A i myślę, że skoro ja przez pół roku (VI kadencji) jestem wybierany przez naród na prezydenta, to nie jest to całkowity przypadek.
Ale ja nie przeczę... zresztą wyraźnie wspomniałem (czego raczyłeś nie zauważyć) dwóch ludzi z tego całego FOR do których mam "od zawsze" tutaj zaufanie i darzę ich szacunkiem - zresztą zawsze chętnie z nimi współpracowałem (czemu chyba nie zaprzeczysz, bo jesteś jednym, z nich) nawet jak reprezentowali inne ugrupowanie polityczne.

Natomiast obecność ludzi takich jak Kaniewski (zarzutów nie będę powtarzał) czy innego jak Aykm, który jest osobą tutaj całkowicie bierną, a do tego na forum międzynarodowym w chwilach konfliktów zabierał głos przeciwko RB i działał przeciwko obywatelom RB - daje mi czytelny sygnał, że współpraca z FOR nie może być przeze mnie brana pod uwagę, podobnie jak poparcie czy pozytywne spojrzenie na to ugrupowanie.

No cóż takie jest prawo wyborcy i obywatela demokratycznego kraju - widząc w ugrupowaniu politycznym ludzi, którym nie ufa, których nie uważa za postacie pozytywne na scenie politycznej RB, nie obdarza też zaufaniem ugrupowania jako całości (bo zawsze mogę zadać sobie pytanie - dlaczego... w takim składzie i co się za tym kryje). Takie już prawa demokracji i wyborczego zaufania - ja się obawiam, że dacie im "stołki" czego jako wyborca starający się działać w imię rozwoju RB nie akceptuję i moje prawo.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości