19.06.2014, 10:25:41
Cytat:Tak, ale jaki to sens prowadzić wojenki kiedy jest możliwość wyjścia z sytuacji zgodnie z literą prawa.W tym samym celu o jakim napisałeś - w celu fabularnym, w celu ciekawej dyskusji alternatywnej (która w sumie alternatywna nie będzie bo będzie w świecie wirtualnym).
Natomiast w tej konkretnej sytuacji - oczywiście nie ma to żadnego sensu. Osobiście jestem zdania jak napisałem wcześniej... czyli chcecie się odłączyć, to jestem zdania, ze należy Wam to jak najbardziej ułatwić. Gdybym był Prezydentem to pewnie bym wydał specjalny dekret w tej sprawie i wybrał opcję "kasuj" i po Autonomii RSL... ale nie jestem, czyli to pewnie to trochę potrwa.
Ja ze swojej strony w zasadzie wyczyściłem sprawę - Tobiasza ze służby zwolniłem, jednostki rozwiązałem (dokumentacja trafiła do archiwum wojskowego). Katalog sprzętu wyczyściłem ze śladów po sprzęcie z GCz (pozostał ten, który był przekazany przez RB i teraz wrócił do magazynów). Jak dla mnie sprawy nie ma i jak dla mnie Siedmiogród przestał istnieć. Osobiście życzę powodzenia w realizacji swoich pomysłów (szczególnie życzę wytrwałości w nich, a nie zmiany zdania co parę dni - bo to tylko zniechęca innych do współpracy i traktowania w miarę poważnie, jak z tym wojskiem dla Autonomii RLS) - bo grunt to dobra zabawa, a każdy z nas ma na nią nieco inne zapatrywanie.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.