20.06.2014, 09:41:22
Cytat:Przy czym, większość wrogich sił Ametysta, to są konni. No i nie jest ich parenaście tysięcy, a chyba jak się nie mylę około dwóch-jednego tysiąca, przy tak słabym sprzęcie.
A może jeszcze cięższy sprzęt i większe siły? Klient nasz Pan... ostatnio było zamieszanie z formowaniem, a potem rozformowaniem jednostek dla Autonomii, co to już nie chce być autonomią to i na rynku pracy żołnierzy nie brakuje. A ze sprzętem jak to ze sprzętem - kupić idzie wszystko. :twisted: :twisted::twisted:
A tak na marginesie to z wizualicją nie byłoby problemu, bo ja tam widzę obrazki francuskiego sprzętu (jest dodatek tematyczny w Arma2), który wykorzystuje Laszk (te AMX-10X i śmigłowce SA 330 Puma). Choć na autostradzie ma brytyjskie Challengery... To wszystko w Armie mam. Dało by się zwizualizować i siły kontrahenta czyli Laszka.
W zasadzie niech się zastanawiają, bo w niedzielę mam znowu 12 nudnych godzin w nocy w robocie, (która polega w zasadzie tylko na "byciu" w danym miejscu) to...
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.