01.01.2014, 00:29:40
No i poskakałem...
Jakie wrażenia? Otóż, święty Izydor mnie nie lubi, mimo że mówię o nim chyba najczęściej w polskim Internecie. Moje wiejskie połączenie osiągnęło tak kosmiczną prędkość, że aż musiałem w kluczowych momentach (np. wyskoku) wyłączać nagrywanie - a i tak niewiele to pomogło, bo brak kontroli na kilka sekund potrzebnych na uruchomienia nagrywania równał się szybkiemu spotkaniu z ośnieżoną glebą... Przez chwilę myślałem, czy nie umieścić kilkusekundowego filmu zawierającego jedynie wyniki, ale uznałem, że byłoby to nieuczciwe.
Ponieważ nie mam co śnić o umieszczenie tego filmu w załączniku kiedykolwiek, wrzuciłem go na mojego chomika:
http://chomikuj.pl/Hmmm.Hop
Nietrudno go znaleźć, to jedyny plik tam. W razie jakichkolwiek problemów z odtworzeniem, proszę mnie poinformować, a spróbuję umieścić nagranie jeszcze raz, albo dam je w innym miejscu.
Swoją drogą dziwne, że nagrody pieniężne, tfu, wymienne, nikogo nie przyciągnęły. Pół godziny przed końcem terminu i tylko Ty Andrzeju masz cokolwiek (w momencie kliknięcia "Wyślij" pojawię się jeszcze ja - ale nie sądzę, żebym był jakąkolwiek konkurencją).
Jakie wrażenia? Otóż, święty Izydor mnie nie lubi, mimo że mówię o nim chyba najczęściej w polskim Internecie. Moje wiejskie połączenie osiągnęło tak kosmiczną prędkość, że aż musiałem w kluczowych momentach (np. wyskoku) wyłączać nagrywanie - a i tak niewiele to pomogło, bo brak kontroli na kilka sekund potrzebnych na uruchomienia nagrywania równał się szybkiemu spotkaniu z ośnieżoną glebą... Przez chwilę myślałem, czy nie umieścić kilkusekundowego filmu zawierającego jedynie wyniki, ale uznałem, że byłoby to nieuczciwe.
Ponieważ nie mam co śnić o umieszczenie tego filmu w załączniku kiedykolwiek, wrzuciłem go na mojego chomika:
http://chomikuj.pl/Hmmm.Hop
Nietrudno go znaleźć, to jedyny plik tam. W razie jakichkolwiek problemów z odtworzeniem, proszę mnie poinformować, a spróbuję umieścić nagranie jeszcze raz, albo dam je w innym miejscu.
Swoją drogą dziwne, że nagrody pieniężne, tfu, wymienne, nikogo nie przyciągnęły. Pół godziny przed końcem terminu i tylko Ty Andrzeju masz cokolwiek (w momencie kliknięcia "Wyślij" pojawię się jeszcze ja - ale nie sądzę, żebym był jakąkolwiek konkurencją).
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.