Liczba postów: 37
Liczba wątków: 6
Witam wszystkich i od przechodzę do rzeczy,
Część z was tesowała już SSIP "Kaddafi", część zapewnie nie. Można to zrobić rejestrując się na testowym forum http://skok.wandystan.eu/test/forum/ a będąc już zalogowanym przechodząc tu http://skok.wandystan.eu/test/
Docelowo dodatkowa rejestracja nie będzie wymagana - każdy użytkownik tego forum będzie mógł pisać wiadomości w Kadaffim bez potrzeby dodatkowego logowania.
Przejdźmy teraz do kwestii bardziej technicznych: Kto u was ma dostęp do bazy danych i ftp oraz do administracji forum? Kilka rzeczy należy zrobić.
Żeby wszystko zadziałało ustawienia ciastków i innych słodkości dla waszego forum powinny wyglądać tak:
Możliwe, że po zmianie ustawień każdy będzie musiał sobie wywalić ciasteczka w przeglądarce.
Następnie trzeba będzie utworzyć 3 nowe tabele w bazie danych i wysłać pliki na serwer. Ale to już może omówimy z osobą która się u was tym zajmuje.
inż. Max Zwell
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 19
Szcziszczat!
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Liczba postów: 1 677
Liczba wątków: 115
Głównym adminem jest Hugon Herwet i on się tym wszystkim zajmuje.
[i]Maria von Primisz
![[Obrazek: DGS1nKB.png]](http://i.imgur.com/DGS1nKB.png)
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
Ostatnio ma ograniczony czas, ale myślę, że jak wejdzie, to wszystkim się zajmie.
N.N
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Na czas pracy mogę przekazać uprawnienia administracyjne oraz dostęp do Skłudaconego (MySQL) i Eftepe.
U Nas nazwa cookie to "SMFCookie482Bialenia".
Wolałbym nie - a to dlatego, że w razie jakiejkolwiek awarii, czy zawirowań w przyszłości najłatwiej jest oskarżyć kogoś z zagranicy kto miał dostęp do kluczowych miejsc
Wyślę pliki i wytłumaczę co i jak. Mogę w sumie nawet w tym wątku, jeśli ktoś zechce poczytać jak to jest zrobione
Jeszcze jedno ważne pytanie: Jaką macie strukturę katalogów bo zalozylem, ze forum jest w katalogu "forum" niżej niż strona główna, tak to wygląda na serwerze WKTiR:
Jak macie inną strukturę, to napiszcie i przerobię skrypt
inż. Max Zwell
(14.12.2014, 21:45:25)inz_zwell link napisał(a): Wolałbym nie - a to dlatego, że w razie jakiejkolwiek awarii, czy zawirowań w przyszłości najłatwiej jest oskarżyć kogoś z zagranicy kto miał dostęp do kluczowych miejsc
Mi takie rzeczy nie straszne.
Strona główna to adres domeny -> bialenia.net.pl
Forum to adres subdomeny -> spolecznosc.bialenia.net.pl
No to skoro nie macie problemu to poproszę o dostęp na czas trwania prac - gtp i baza danych. Jak skończę wdrażania, zamelduję i zmienicie sobie hasła czy coś.
Proszę o kontakt na: maksymilian.zwell@gmail.com
inż. Max Zwell
Nie ma problemu, jak ktoś zepsuje zawsze można łatwo przywrócić poprzednie ustawienia. ;D
Wieczorem prześlę info na podany e-mail.
Przepraszam za zwłokę.
Informacje zapodam do końca tygodnia.
Mi się nie spieszy  Pliki są gotowe, więc jak będziecie chcieli i będziecie mieli czas to się wdroży
inż. Max Zwell
Niedługo chcę się udac na głuższy urlop i byłoby mi na rękę żeby to wdrożyć jakoś w tym tygodniu i mieć spokój. Potem może mnie nie być dłuższy czas,
inż. Max Zwell
Przesłano wiadomość prywatną.
Otrzymałem  Word-press o.0. To "nieco" komplikuje sprawę
inż. Max Zwell
Wordpress ma w panelu wbudowany edytor do plików, wszystko można zmienić.
Pogrzebałem ręcznie w plikach tu i tam
Powinno działać teraz
inż. Max Zwell
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
Dziękuje bardzo!
N.N
Teraz przydałby się Kadafi.
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
(02.02.2016, 15:09:26)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Teraz przydałby się Kadafi.  Uwaga, będę pierwszy: Kri wróć.
Chociaż na chwilę i przekaż nam też to. ;**
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
|