Głosowanie za Powołaniem Prezydenta Republiki
Zgłoszono tylko jednego kandydata, pana Andrzeja Swarzewskiego z Klubu Poselskiego Jedna Bialenia. Proszę posłów o głos za lub przeciw powołaniu Go na prezydenta czwartej kadencji.
Głosowanie potrwa ustawowe trzy doby.
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Kontrowersyjna kandydatura, ale na próbę- ZA.
N.N
Odpowiedz
Teraz juz jako poseł, za Smile SmileSmile
[i]Maria von Primisz
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Cytat:Teraz juz jako poseł, za Smile SmileSmile
Na początku przeczytałem "Teraz już jako pieseł". Big Grin Big GrinBig Grin
Premier taki popierający. Wow. Uszanowanko dla Martina. Big Grin Big GrinBig Grin
N.N
Odpowiedz
Oddaję głos - ZA kandydaturą Andrzeja Swarzewskiego
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Cytat:[quote author="MvP"]Teraz juz jako poseł, za Smile SmileSmile
Na początku przeczytałem "Teraz już jako pieseł". Big Grin Big GrinBig Grin
Premier taki popierający. Wow. Uszanowanko dla Martina. Big Grin Big GrinBig Grin [/quote]

Nie jestem jeszcze premierem Tongue TongueTongue
[i]Maria von Primisz
Odpowiedz
ZA.
Dziś jeszcze nie będę zwracał uwag.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
E i ja jako poseł Glosuje ZA Andrzejem.

Gratuluje ci Andrzeju Wygranej w wyborach Prezydenckich.
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
Odpowiedz
Dziękuję bardzo. Premier już powołany, mam nadzieję, że szybko stworzy rząd. Smile SmileSmile
A ja mam teraz nieprzyjemną robotę, nadania lenne.
N.N
Odpowiedz
Cytat:Dziękuję bardzo. Premier już powołany, mam nadzieję, że szybko stworzy rząd. Smile SmileSmile
A ja mam teraz nieprzyjemną robotę, nadania lenne.
Nieprzyjemną - bo z założenia te na początek mają być skromne, tak? Smile SmileSmile
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Cytat:Nieprzyjemną - bo z założenia te na początek mają być skromne, tak? Smile SmileSmile
Nieprzyjemną, bo trudno się ocenia całokształt innych. Łatwo sprawić, że ktoś jest niezadowolony. Ba, ktoś zawsze jest. Sarmaci nawet mają jakąś na niedowartościowanie tytułami nazwę, która teraz wyleciała mi z głowy. Może ktoś zna?
N.N
Odpowiedz
Cytat:[quote author="Lehrabia"]Nieprzyjemną - bo z założenia te na początek mają być skromne, tak? Smile SmileSmile
Nieprzyjemną, bo trudno się ocenia całokształt innych. Łatwo sprawić, że ktoś jest niezadowolony. Ba, ktoś zawsze jest. Sarmaci nawet mają jakąś na niedowartościowanie tytułami nazwę, która teraz wyleciała mi z głowy. Może ktoś zna?[/quote]
O tym, że ogólnie z nadaniami jest ciężko, to wiem. Mnie chodziło tylko o te z początku marca.
Odpowiedz
No tak, ale ograniczenie się do 6 folwarków nie jest aż takie straszne. Wink
Chyba dzisiaj Martin powoła już ten rząd, więc będziemy normalnie działać. Smile SmileSmile
N.N
Odpowiedz
Ja również jestem za tym, aby prezydentem został A.S.
Jan Sapieha
Lew Wolnogradu
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości