Liczba postów: 2 286
Liczba wątków: 356
Pragnę zaprezentować jak grozi i szantażuje tak zwana hasselandzka ''opozycja''.
A dedykuję to szczególnie Tym, którzy rozpoczęli przepraszanie WR.
[attachment id=1 msg=42463]
Liczba postów: 3 308
Liczba wątków: 301
[attachment id=1 msg=42465]
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Jako bialeński betonista nie należałem i nie należę do hasselandzkiej opozycji, szumowino.
A to co napisałem na IRC, to jestem do tego zdolny i masz czas 24 godziny, żeby spełnić moje żądania.
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
Apeluję do Policji, żeby zbanowała spamerów, którzy ciągle wklejają tę samą grafikę. To jest żenua.
A co do gróź Heinricha, jakoś mnie to nie dziwi. Ani trochę. Pytacie dlaczego byłem w opozycji? Właśnie dlatego, że ci ludzie są zdolni do wszystkiego.
N.N
Liczba postów: 3 308
Liczba wątków: 301
(24.03.2016, 22:11:04)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Apeluję do Policji, żeby zbanowała spamerów, którzy ciągle wklejają tę samą grafikę. To jest żenua. Ale jak to tą samą? Każdy plakat jest unikalny, co prawda ten został użyty już 2 raz.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Liczba postów: 1 531
Liczba wątków: 229
Przepraszałem za te słowa, które były naruszeniem granicy pewnej przyzwoitości "gry" politycznej.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.
(-) Jan Kaniewski
Liczba postów: 1 189
Liczba wątków: 296
1. Ja NIGDY, PRZENIGDY nie byłem Hasselandczykiem.
2. http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...n#msg42462 i http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...pic=4807.0 - czy Pani Prezydent Republiki Bialeńskiej Aleksandra Dostojewska Swarzewska ustosunkuje się do tych petycji złożonych przez MSW Carstwa Brodryjskiego?
Po za tym, widać, że Wettin został sprowokowany przez Aleksandrę: "To ja się posunę do własnego szantażu", a Pani Prezydent się spóźniała.
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Brak przecinka przed: "jak". Drugi błąd w zapisie dzisiaj.
Sasza, na miłość boską, odpuść sobie stan wyjątkowy. Oględnie mówiąc, to trzodę robisz. I granice mojej cierpliwości zostały przekroczone. Policja dostała milion uprawnień właśnie na takie sytuacje i dobrze o tym wiesz. Maciuś jest długo potulny, ale jak już się rozkręci, to będzie rzeźnia. Nie chcę nikogo wyrzucać za decyzje polityczne, ale jak trzeba - urwę łeb gołymi łapami. Po to mnie obrano i po to mnie Markus dozbrajał.
Dla dopasowania się, czekam tak długo, jak Heinrich. I proszę, nie zmuszaj mnie dłużej do kroków, które będą wypominane przez kolejne miesiące.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
A kit, ktoś jednak nie wytrzymał i kobietę ustrzelił.
Akrypa, to Ty?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 19
To Hugon.
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Dobraaaa. Severino, znoś stan wyjątkowy i bierzemy się normalnie za rozliczanie winnych naruszeń.
Liczba postów: 1 531
Liczba wątków: 229
Pierwsze w historii RB zabójstwo i to polityczne...
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.
(-) Jan Kaniewski
|