Apel do Prezydenta
Apeluję do Aleksandry Izabelli Dostojewskiej-Swarzewskiej, by nie ugięła się przed opozycją i pod żadnym pozorem nie podawała się do dymisji!
Czy popełniła błąd? Czas pokaże. W tej chwili jednak jest Katechonem, "tą, która powstrzymuje" Wspólnotę Rozwoju przed dokończeniem swojego demontażu bialeńskiej duszy.
Grożą, że bezprawnie odbiorą ci władzę? Proszę bardzo, niech to zrobią. Dla mnie w dalszym ciągu będziesz Prezydentem Bialenii, a oni oprócz szkodników staną się także uzurpatorami.
N.N
Odpowiedz
Dziękuję za poparcie w tym ciężkim dla mnie okresie <3 .

Jeden Wierny Idei jest wart więcej, niż zdrajców tysiące.
Odpowiedz
Aż wrzucę "idź do wersji pełnej"
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Popieram Wypowiedź Andrzeja.  W żadnym wypadku nie podawaj się do dymisji.  Wygrałaś demokratycznie i dokończ kadencję na stanowisku.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]

właściciel 87 folwarków 
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
Odpowiedz
To może demokratycznie odwołaj stan wyjątkowy? Czemu tego nie widzicie, że ona trzyma się stołka mimo, że lud już jej na nim nie chce?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Została wybrana na 12-tygodniową kadencję i zrobię wszystko, żeby ją dokończyła. Niczego nie wymusicie. Jeśli nie szanujecie bialeńskiego prawa, to jest kilkanaście innych mikronacji do których możecie się przenieść.
N.N
Odpowiedz
Idei czego? Powoływania się na Powstanie Marcowe przy zamykaniu ust ludzi o innych poglądach? Ustanawianie stanu nadzwyczajnego w trosce o merytoryczność i nie wycofywanie się pomimo odwrotnych skutków tego przedsięwzięcia?
Odpowiedz
A WR mogło zamykać usta swoim przeciwnikom? Smile Oni wywołali tę wojnę, Aleksandra tylko się broni.
N.N
Odpowiedz
Nie o to idzie sprawa, że jej nie chce. Ja bynajmniej jestem za tym aby Pani prezydent dokończyła kadencję w normalnym, nieprzyśpieszonym trybie. I tutaj pytanie do opozycji wobec niej, a rządzących w palamencie o odpowiedzialność za słowa.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
(24.03.2016, 22:21:53)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Została wybrana na 12-tygodniową kadencję i zrobię wszystko, żeby ją dokończyła. Niczego nie wymusicie. Jeśli nie szanujecie bialeńskiego prawa, to jest kilkanaście innych mikronacji do których możecie się przenieść.

http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...pic=4808.0 - w tym wątku najlepszy znawca prawa RB, Maciej Kamiński odmówił przeprowadzenia internowania napisał:

[Obrazek: jnubqujizowkcwdahyfddqfjauqhpspsigiyrfvd...suqcnkenuu]

Tak więc Pani prezydent nie działa zgodnie z prawem, co oznacza, że nawet jeśli opozycja łamie jakiekolwiek przepisy (proszę o wskazanie KONKRETNYCH zapisów aby to udowodnić, bo jak na razie z twojej strony słychać jedynie ogólniki), to Pani Prezydent Aleksandra Dostojewska Swarzewska też ma swoje winy na sumieniu.
Odpowiedz
Tutaj dla Bagratów i Mieszkańców Abachazji, ot co Wielki Naród Hasselandu o Was myśli:

[attachment id=1 msg=42484]
Odpowiedz
Każdy Abachazyjczyk jest moim nordackim bratem!
#JestemAbachazyjczykiem
N.N
Odpowiedz
Co teraz Eddardzie powiesz na przedstawiony post Aleksandry?
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,

właściciel 87 folwarków 
Odpowiedz
(24.03.2016, 22:28:37)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Każdy Abachazyjczyk jest moim nordackim bratem!
#JestemAbachazyjczykiem

Czy odpowiesz na edycje mojego posta?
Odpowiedz
Abachazem.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,

właściciel 87 folwarków 
Odpowiedz
Wszyscy wiemy, że to zainicjowana akcja moich wrogów i wrogów Bialenii, a świadczą o tym chociażby wypowiedzi niektórych z nich na Forum:

[attachment id=1 msg=42489]

Bo ktoś chyba cierpi, ze przegrał....
Odpowiedz
(24.03.2016, 22:29:13)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): Co teraz Eddardzie powiesz na przedstawiony post Aleksandry?
A co mam powiedzieć? Przecież to nie moje słowa.
Wiem tylko, że w przypływie emocji ludzie mówią różne rzeczy. Szczególnie jeśli odbiera się im podstawowe prawa - jak choćby funkcjonowanie Parlamentu.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Nie dociera do Ciebie, że oprócz mojego zamieszkania w Hasselandzie nie reprezentuję Królestwa Hasselandu?
A to co napisałem, to jest fakt.
Baza danych oraz informacja tam zapisana, kto na kogo głosuje potwierdza moje spostrzeżenia.

Za obecny stan Republiki odpowiada tylko wyłącznie Aleksandra oraz jej współpracownicy.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
(24.03.2016, 22:25:41)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): Tutaj dla Bagratów i Mieszkańców Abachazji, ot co Wielki Naród Hasselandu o Was myśli:

[attachment id=1 msg=42484]

Ale jakaś abchazja to jest takie yoyo że ja pierdolę. Poziom intelektualny ziemi w doniczce.  Wink
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Odpowiedz
Cytat:Baza danych oraz informacja tam zapisana, kto na kogo głosuje potwierdza moje spostrzeżenia.
Wybory powinny pozostać tajne!

Widzicie, jakie ci ludzie mają standardy! Obowiązkiem Bialeńczyków jest obrona ojczyzny do ostatniej kropli krwi!

Za obecny stan Republiki odpowiada Heinrich Hewret Wettin oraz jego kolaboranci z WR!
N.N
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: