Głosuj na Eddarda Noqterna
[attachment id=1 msg=60153]

[attachment id=2 msg=60153]
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Najbardziej przyciągnęły moja uwagę pkt 2 i 3 programu.

Reaktywacja Sojuszu Promocji i Rozwoju.
Hmmm....w sumie przecież po wprowadzeniu nowego Układu Stowarzyszeniowego ,praktycznie wszystkie kraje wchodzące w ten sojusz ( oprócz Surmenii ) będą członkami ów Układu Stowarzyszeniowego. Dlatego nie widzę żadnego sensu reaktywacji , a z Surmenią można zawszeć nowy Traktat .

Stworzenie Systemu Gospodarczego. Tu powiem szczerze , zżera mnie ciekawość. Proszę o przybliżenie tematu.

/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]

właściciel 87 folwarków 
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
Odpowiedz
Tomaszu,
Wszystko zostało dokładniej opisane w moim programie - punkt IV i V.

Co do SPiR - to prawda, że mamy traktat stowarzyszeniowy, ale nie współpracujemy w dziedzinie promocji. Z tego co widzę, każdy promuje się samodzielnie, a to błąd. Ponadto do SPiR warto by zaprosić nowe państwa - jak Abachazja, Suderland, Slawonia, Garapanię, ale też wszystkie pozostałe, które chciałyby się wspólnie promować.  Smile

Co do gospodarki - zamiast ciągle o tym rozmawiać - stwórzmy jeden, wspólny, aktywny system gospodarczy. Siądźmy do rozmów o konkretach, wypracujmy pomysły, sposób działania, zaktywizujmy naszych informatyków by wykonali plan - i... do dzieła!
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Odpowiedz
Szanowni Obywatele,

Już dziś startują wybory prezydenckie.

[justify]Po pierwsze pragnę zachęcić wszystkich do udziału w tym wielkim święcie demokracji - pokażmy, że decydujemy o losie Bialenii wspólnie.

Po drugie zachęcam do oddania głosu na mnie. Dlaczego na mnie, a nie na przeciwnika lub na głos pusty? Oferuję konkretny, sprecyzowany i ambitny program wyborczy, a moim priorytetem będzie jego realizacja. Wierzę, że dzięki temu doprowadzimy Bialenię do tak świetnego stanu, którego jeszcze nigdy nie osiągnęła.[/justify]

Liczę na Wasze głosy - każdy z nich jest ważny.
Odpowiedz
Tak więc wybory trwają, a ja zapraszam do oddania głosu właśnie na mnie. Powody przedstawiłem powyżej.

http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...701.0.html
Odpowiedz
Ostatnie trzy godziny na oddanie głosu - szanowni wyborcy, wszystkich do tej pory niezdecydowanych zachęcam do oddania go na mnie. Nie zawiodę Waszego zaufania!

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości