03.10.2016, 22:48:17
Wniosek o obywatelstwo Republiki Bialeńskiej
Kancelaria Prezydenta Republiki Bialeńskiej
Kancelaria Prezydenta Republiki Bialeńskiej
Wolnograd, 03.10.2016 r.
Podstawa prawna: Art. 7, ust. 2, pkt. 1-4) ustawy o obywatelstwie Republiki Bialeńskiej z dnia 18 sierpnia 2016 r.
[table border=3]
[tr]
[td]
[td]Jan Kaniewski[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
[td]1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
[td]Witam!
Nazywam się Jan Kaniewski byłem już wielokrotnie obywatelem tego wspaniałego państwa. Chciałbym spróbować jeszcze raz, przybywając na zaproszenie osobiste prezydenta - elekta Republiki Bialeńskiej, Andrzeja Swarzewskiego.
To co tytułem wstępu, właściwsze byłoby zamieścić w końcowej części wniosku, ale cóż. W Republice Bialeńskiej pełniłem wiele zaszczytnych funkcji. Najważniejsza z nich była oczywiście ta prezydencka. Było to zadanie trudne i niezwykle odpowiedzialne. I jak to bywa, są fani tej prezydentury jak i zagorzali przeciwnicy. Z perspektywy czasu ja sam na to wszystko inaczej już patrzę. Niektóre rzeczy zrobiłbym inaczej. Przede wszystkim jednak popracowałbym nad komunikacją.
Jeszcze raz witam. [/td]
[/tr]
[tr]
[td]
[td]Przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej.
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
[td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]
Imię (imiona) i nazwisko:
[/td][td]Jan Kaniewski[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Numer NPE:
[/td][td]1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Życiorys:
[/td][td]Witam!
Nazywam się Jan Kaniewski byłem już wielokrotnie obywatelem tego wspaniałego państwa. Chciałbym spróbować jeszcze raz, przybywając na zaproszenie osobiste prezydenta - elekta Republiki Bialeńskiej, Andrzeja Swarzewskiego.
To co tytułem wstępu, właściwsze byłoby zamieścić w końcowej części wniosku, ale cóż. W Republice Bialeńskiej pełniłem wiele zaszczytnych funkcji. Najważniejsza z nich była oczywiście ta prezydencka. Było to zadanie trudne i niezwykle odpowiedzialne. I jak to bywa, są fani tej prezydentury jak i zagorzali przeciwnicy. Z perspektywy czasu ja sam na to wszystko inaczej już patrzę. Niektóre rzeczy zrobiłbym inaczej. Przede wszystkim jednak popracowałbym nad komunikacją.
Jeszcze raz witam. [/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Przysięga:
+ Formuła religijna
[/td]+ Formuła religijna
[td]Przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom i ideałom Republiki Bialeńskiej.
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
Podpis:
[/td][td]
03.10.2016, /-/ Jan Kaniewski
[/td][/tr]
[/table]
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.
(-) Jan Kaniewski
(-) Jan Kaniewski

Ale zgadzam się z Maciejem, Bialenia nie przestanie Cię prześladować.