Marsz Neutralności
Dnia dzisiejszego na Placu Zielonym zebrały się tłumy ludzi, które, znudzone brakiem urozmaiceń życia ruszyły na marsz. Kiedy ktoś zapytał za jaką opcją się opowiadamy nastąpiła konsternacja, a następnie ogłoszeniem neutralności względem jakiegokolwiek poglądu, za wyjątkiem poglądu o wybitnym smaku ciasteczek z truskawkową marmoladą i zielonej herbaty z cukrem, ale bez cytryny. Na podium wkroczył Albert von Metzer.

Szanowni obywatele
Jestem bardzo rad, by oficjalnie rozpocząć manifestację naszego znudzenia życiem politycznym i prawnej paplaniny, której typowy obywatel ni w ząb nie zrozumie! Żyjmy w pokoju i miłości i oby nigdy nie zabrakło ciastek i herbaty!

Tłum zaczął wiwatować, a następnie rozłożył się na rozkładanych leżakach, by zajadając chrupki i popijając kwasem chlebowym lub napojami gazowanymi oglądać reakcję pozostałych protestów na ich marsz.
Zarządca wsi Weinhof, Wiceminister Spraw Zagranicznych
Odpowiedz
Ja jestem uzależniony od kwasu chlebowego... A jako, żem nastawiony koncyliacyjnie, przychodzę z kwasem... moim ulubionym!

[attachment id=1 msg=61228]
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Odpowiedz
Cieszymy się z tej inicjatywy, nasze mini-lodówki stoją przed Twym kwasem otworem.
Odpowiedz
(10.10.2016, 12:37:39)Piotr Pawel I link napisał(a): Ja jestem uzależniony od kwasu chlebowego... A jako, żem nastawiony koncyliacyjnie, przychodzę z kwasem... moim ulubionym!

[attachment id=1 msg=61228]
Ja też lubię kwas...

...solny. <3
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
[Obrazek: rw3vMjB]
Odpowiedz
(10.10.2016, 12:37:39)Piotr Pawel I link napisał(a): Ja jestem uzależniony od kwasu chlebowego... A jako, żem nastawiony koncyliacyjnie, przychodzę z kwasem... moim ulubionym!

No nieeee.... Narobiłeś mi smaku... Teraz jutro po ćwiczeniach będę musiał zajść do sklepu i kupić sobie kwas chlebowy. xd
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Kiedyś mieszkałem kilka lat na Ukrainie. No i byłem tam dziesiątki razy. Na Białorusi też...
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.
Odpowiedz
W Rosji też jest doskonały kwas chlebowy ... prosto z beczki Wink
Odpowiedz
W związku ze zboczeniem z braku tematu manifestacji proponuję zmianę nazwy na "Marsz Kwasu Chlebowego", a następnie zaopatrzenie wszystkich uczestników w kredki by mogli oni namalować nowe transparenty, oraz oczywiście po kilka butelek najlepszego Wolnogradzkiego kwasu chlebowego.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości