Powstanie Państwa Kościelnego Piza

Wzywam Was, Bracia i Siostry do przybycia i współtworzenia nowego Państwa Kościelnego. Prawdziwego, bez masonów i ludzi, którzy zniszczyli starą Rotrię. Nawróćcie się, póki jeszcze czas!

PS. Nie martwcie się! Wkrótce wrócę do Was i pomogę w kryzysie.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz
Cytat:Niestety, złe masońskie siły, które wślizgnęły się do Kościoła niczym swąd Szatana, wymusiły naszą renuncjację, która nastąpiła 2 marca 2016 r. niezgodnie z przepisami Kodeksu Prawa Kanonicznego, w związku z czym jest de iure nieważna i nadal pełnimy z woli Bożej urząd następcy świętego Pawła. Z konieczności przenosimy Stolicę Apostolską do Pizy, tworząc Państwo Kościelne Pizy, gdyż nie możemy sprawować realnej władzy w Rotrii, opanowanej przez masoński Nowy Porządek Mikroświata.

Czy chodzi o kan. 45 § 2? Jakie okoliczności, działania stały zatem za Waszą renuncjacją?

(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz
(22.10.2016, 21:05:49)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a): Prawdziwego, bez masonów
I masz czelność mówić to w kolebce Micronatti? :roll:
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Są masoni gorsi od Micronatti, a od dawna przeniknęli PKR. Zostałem zmuszony przez szantaż zastosowany przez duchownych. Głównie pośredni, ale nie zdradzę na razie szczegółów. Wkrótce wrócę również do RB, PKP nie będzie wymagało dużego zaangażowania, na które nie mam czasu z powodu realu. Pomoże mi tam kolega.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
Cytat:Są masoni gorsi od Micronatti, a od dawna przeniknęli PKR. Zostałem zmuszony przez szantaż zastosowany przez duchownych. Głównie pośredni, ale nie zdradzę na razie szczegółów.

No, wypadałoby jakoś udowodnić, że to był szantaż, bo inaczej nie ma podstaw, by twierdzić, że kan. 45 § 2. ma zastosowanie...
Odpowiedz
Niestety kwestia ta nie może zostać dla dobra Kościoła ujawniona.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
[justify]To ja, jako wierny Kościoła rotryjskiego, nie mam podstaw twierdzić, że doszło do sytuacji, o której mowa w kan.45 § 2., a co za tym idzie, by wątpić w legalność obecnych władz rotryjskich.[/justify]
Odpowiedz
Wkrótce powołam w Pizie organ sądowy i on roztrzygnie te kwestie. Rozmawiałem na ten temat z klerykiem Lorenzo Mortarim, który obejmie najprawdopodobniej Święte Oficjum.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
Wam to całkiem dach z głowy zjechał... Bawić się w kolejny mikronacyjny Kościół. Nie szanuję, wręcz tym gardzę.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
Tak samo jak ja podnietę partią socjalistyczną i komunizmem, który ma miliony ofiar na swoim koncie.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
Każdy ma swoje za uszami.
Nawet inkwizycja.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
(23.10.2016, 13:04:35)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a): Tak samo jak ja podnietę partią socjalistyczną i komunizmem, który ma miliony ofiar na swoim koncie.

Dobrze, że wojny religijne nie spowodowały milionów ofiar. :roll: Albo, przechodząc do kwestii ustrojów, taki chociażby kapitalizm, który na swoim koncie również ma wiele milionów ofiar. I to wszystko tylko dla pieniędzy... Tak jak powiedział Hewret - każdy ma swoje za uszami.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
To niech każdy robi, co lubi. Po co się czepiać?
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
Nie widzę sensu symulacji Kościoła Katolickiego w mikronacjach. Przecież nie musimy wszystkiego ściągać z realu, można wymyślić coś swojego, nieprawdaż?
[Obrazek: XKCp683.png]
Odpowiedz
To ja tu jestem od ofiar, a nie jakieś partie czy związki wyznaniowe.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Proszę zobaczyć na statystyki. PKP trwa kilka dni, a 69 wiadomości w 17 wątkach, wysłana przez 5 użytkowników. Porównajcie to sobie z Rotrią. Smile
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
(25.10.2016, 20:06:37)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a): Proszę zobaczyć na statystyki. PKP trwa kilka dni, a 69 wiadomości w 17 wątkach, wysłana przez 5 użytkowników. Porównajcie to sobie z Rotrią. Smile
Brodria też miała kiedyś więcej postów. Przy każdorazowym resecie forum był cały wysyp.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: