Ankieta: 4 Bialeńska Lista Przebojów
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Niech żyje bal- Maryla Rodowicz
0%
0 0%
Walcz, Muammarze- Max Levin
11.11%
1 11.11%
Sabaton - The Art of War
11.11%
1 11.11%
Gdzie Ta Keja
22.22%
2 22.22%
Radetzky March - Strauss
11.11%
1 11.11%
100 lat
11.11%
1 11.11%
قناة صبا - نعمة ربي - Siba
11.11%
1 11.11%
Kult- Brooklyńska Rada Żydów
11.11%
1 11.11%
Komora 91- Nadszedł czas
11.11%
1 11.11%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

4 Bialeńska Lista Przebojów- głosowanie
Kochani,
Przechodzimy do głosowania nad 4 Bialeńską Listą Przebojów, pierwszą po wyborach.

5 utworów z Trzeciej Listy:
Niech żyje bal- Maryla Rodowicz
Walcz, Muammarze- Max Levin
Sabaton - The Art of War
Gdzie Ta Keja
Radetzky March - Strauss
5 nowych zgłoszeń (w tym zapasowe z poprzednich list):
100 lat - http://www.youtube.com/watch?v=ZDl6oWoh ... e=youtu.be
قناة صبا - نعمة ربي - Siba - http://www.youtube.com/watch?v=LV8xfvTa ... e=youtu.be
System of A Down- Aerials - http://www.youtube.com/watch?v=L-iepu3EtyE
Kult- Brooklyńska Rada Żydów
Komora 91- Nadszedł czas

Głosujemy dwa dni, można oddać 5 głosów.
N.N
Odpowiedz
Wprawdzie post factum, ale - w ankiecie pominięto moją propozycję.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Ooj, najmocniej przepraszam.
I tak mam dylemat co teraz zrobić, które piosenki dopuścić do następnego głosowania.
N.N
Odpowiedz
dopuść wszystkie plus piosenkę lehrabiego
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
Odpowiedz
Popieram pana Aykma.

Przy okazji - miło mi, że odmienia pan mojego nicka poprawnie - rzadko się to zdarza. Smile SmileSmile
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Cytat:Popieram pana Aykma.

Przy okazji - miło mi, że odmienia pan mojego nicka poprawnie - rzadko się to zdarza. Smile SmileSmile

Lehrabia mów mi po imieniu

mam na imię Abdullah i każdego z was proszę mówmy sobie po imieniu będzie wtedy lepsza reakcja oczywiście można stosować przydomki np Prezydencie Andrzeju Ministrze Abdullahu i itp itd jeśli chodzi o nasze wewnętrzne klimaty po za zewnętrznymi to jednak pan Prezydent Swazewski pan minister Aykm i itp itd
Odpowiedz
Cytat: mam na imię Abdullah i każdego z was proszę mówmy sobie po imieniu będzie wtedy lepsza reakcja oczywiście można stosować przydomki np Prezydencie Andrzeju Ministrze Abdullahu i itp itd jeśli chodzi o nasze wewnętrzne klimaty po za zewnętrznymi to jednak pan Prezydent Swazewski pan minister Aykm i itp itd
Interesujący pomysł, choć zapewne nie wszystkim się spodoba. Wink Ja nie mam nic przeciwko, choć używanie tytulatur (jutro zostaną nadane tytuły szlacheckie) jest bardzo klimatyczne i odróżnia nas, mikronacje, od innych forów i społeczności internetowych
N.N
Odpowiedz
Cytat:[quote author="Abdullah Aykm"]

mam na imię Abdullah i każdego z was proszę mówmy sobie po imieniu będzie wtedy lepsza reakcja oczywiście można stosować przydomki np Prezydencie Andrzeju Ministrze Abdullahu i itp itd jeśli chodzi o nasze wewnętrzne klimaty po za zewnętrznymi to jednak pan Prezydent Swazewski pan minister Aykm i itp itd
Interesujący pomysł, choć zapewne nie wszystkim się spodoba. Wink Ja nie mam nic przeciwko, choć używanie tytulatur (jutro zostaną nadane tytuły szlacheckie) jest bardzo klimatyczne i odróżnia nas, mikronacje, od innych forów i społeczności internetowych[/quote]

Mozę i racja ale jeśli będziemy mówić sobie na ty wewnątrz naszego kraju to relacje (międzyludzkie wirtualne bo ja nie znam cie z reala Andrzeju oraz innych kolegów Janka oraz Lehrabiego oraz Qu..(nie pamiętam nazwy z góry przepraszam to osobę ) ) będą lepsze niż panie ministrze to panie prezydencie tamto i itp itd
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości