Dymisja
Cytat:DYMISJA

Z dniem 21.05.2017 podaję się do dymisji z rządu Carskiego. Nie chcąc dłużej mówić, znudziłem się słuchaniem tego pospólstwa kim ja nie jestem... Nie mam dłużej służyć po żadnej stronie tego pierdolonego Carstwa. W imię Svara odchodzę...
Mam tylko jedną prośbę. Proszę o przyznanie mi praw do Piotrogrodu i Uniwersytetu, a resztę co do jednego proszę mi odebrać.

Podpisano: Пётр Константин Павлович

Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Odpowiedz
Z żalem przyjmuję te wieści. Jednakże licząc na zmianę decyzji, mając w sercu nadzieję, wstrzymam się do jutra, do godziny 20:00 z jej przyjęciem.

Oczywiście w wypadku podtrzymania tej decyzji, zostaną potwierdzone panskie prawa do autonomii Piotrogrodu i ustalimy status prawny Uniwersytetu.
Odpowiedz
Dziękuję. Jeśli wrócę zapowiadam wojnę z Brodrią Północną to moje zdanie...
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(21.05.2017, 16:50:15)Piotr Konstanty Pawłowicz napisał(a): Dziękuję. Jeśli wrócę zapowiadam wojnę z Brodrią Północną to moje zdanie...

Niech Pan wróci!
Odpowiedz
Aleksandro najpierw przygotuj te akta o które Cię prosiłem... I moja prośba jako drugiej najważniejszej osoby w państwie. Albo Demokratyzujemy Brodrię albo zaczynam budowę Łagrów oraz Gułagów.
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(21.05.2017, 17:03:42)Piotr Konstanty Pawłowicz napisał(a): Aleksandro najpierw przygotuj te akta o które Cię prosiłem... I moja prośba jako drugiej najważniejszej osoby w państwie. Albo Demokratyzujemy Brodrię albo zaczynam budowę Łagrów oraz Gułagów.

Akta zostaną wystawione. Piotrograd uzyska autonomię.
W Piotrogradzie możesz budować ile chcesz Łagów.
Odpowiedz
Mam nadzieję że na Rusi Batawskiej, która jest moja od czasów Mikołaja powstanie pełno Kołchozów. Smile
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
Czyli zostajesz?
Odpowiedz
Oczywiście  >Big Grin 
Zostanę żeby mieć satysfakcję z denerwowania Brodrii Północnej.  Big Grin
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(21.05.2017, 20:33:54)Piotr Konstanty Pawłowicz napisał(a): Oczywiście >Big Grin
Zostanę żeby mieć satysfakcję z denerwowania Brodrii Północnej. Big Grin

Cieszę się z tej decyzji.
W kwestiach militarnych daję Panu wolną rękę.
Odpowiedz
Mam nadzieję że Szybko powrócę do kondycji militarnej i przygotuję armię na nowo.
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(21.05.2017, 20:51:33)Piotr Konstanty Pawłowicz napisał(a): Mam nadzieję że Szybko powrócę do kondycji militarnej i przygotuję armię na nowo.

Oby, oby !
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości