Liczba postów: 3 774
Liczba wątków: 493
Wasza Carska Wysokość.
Chciałbym się dowiedzieć jaki prawem mikronacyjnym został dokonany Akt Inkorporacji Batawii ?.
Chciałbym zauważyć iż Batawia istnieje i posiada własne forum oraz jakieś tam grono obywateli.
Nie sądzę aby mikroświat uznał ów akt za zgodny z prawem i legalny.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
Liczba postów: 2 286
Liczba wątków: 356
Szanowny Panie,
Według naszej wiedzy i uznania, jedynym legalnym dziedzicem Królestwa Batawii jest Wielce Szanowny Piotr Konstanty Pawłowicz.
Bolejąc nad faktem zawłaszczenia jego dziedzictwa przez osoby nie posiadające legitymacji ,ni boskiej, ni to naszej, ni swojego ludu, uznaliśmy iż najlepszym rozwiązaniem będzie inkorporowanie ziemi batawskiej w skład naszego Państwa, doprowadzając ją do upragnionej rajskiej krainy szczęśliwości.
Mamy nadzieję, że fakt przyłączenia Batawii w skład rodzącego się Imperium zyska poklask i uznanie wśród wszystkich narodów mikroświata.
Ponadto jesteśmy przekonani, że czyny nasze są słuszne, dobre i sprawiedliwe.
Uznając Piotra za prawowitego władcę i wcielając Batawię do Brodrii zyskujesz tylko 1 obywatel, zaś Republika Batawii ma ich na forum minimum 4-5, co bardziej przechyla szalę na ich stronę.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Liczba postów: 671
Liczba wątków: 97
Ahmed szczerze rzecz ujmując zastanawiam się nad sensem istnienia tej całej Wszechbatawii, od samego początku kiedy Szymon odrodził Batawię, Ja, Mikołaj i Baltazar stanowiliśmy jedynych aktywnych obywateli, no i Szymek raz na jakiś czas coś wstawił... Ja i Baltazar odeszliśmy od tego grona ludzi zapatrzonych w siebie i co? Wojna bo jesteś zdrajcą proponując stowarzyszenie z Bialenią... Teraz Aleksandra inkorporowała Batawię, nie patrzę na to źle, ani też dobrze. Irytuje mnie to że 2 dni nic nie piszą i nagle gdy ja napisałem że chcę ją przejąć to atak nieokrzesanych dzikusów "Ty Królem?!?!? ZDRAJCA NARODU!!!1111oneoneone"... Czuję się jakby walczył o kraj idiotów.
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Możliwe, ale idąc tokiem myślenia @"Baltazar Dostojewski" Szymon jako Ojciec Założyciel Batawii może z nią robić co chce tak jak Baltazar z Uhrainą będąc jej ojcem założycielem , bez twojej zgody. Jeżeli zaprzeczysz tem automatycznie zakwestionujesz decyzję Baltazara co do wcielenia Uhrainy.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Ahmedzie ostatnio nie wiem jak dogodzić ludziom... Żyję tutaj to nie pasuję Północy... Chcę być dobry dla kogoś to jestem imperialistą... Co mam zrobić żeby było dobrze?
Пётр Иванович Петров
Zostaw tą Batawię Szymonwi, bo na co ci ona ? Masz region w Brodrii do zarządzania , nie starczy ci ? Działaj w Bialenii jak chcesz także. Cyba że ciągnie cię żądza władzy , to brnij w to dalej....
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Ostatnio nie ciągnie mnie do niczego... Chcę tylko zostać zauważony jako osoba, która ratuje Brodrię, lecz nie chcę narażać się, ani Aleksandrze, ani Iwanowi.
Пётр Иванович Петров
Więc zostaw Batawię i działaj dla zjednoczenia. Utwórz partię w Bialenii na rzecz takiego zjednoczenia, a ty póki co brniesz tylko z Batawia.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Zrzekłem się roszczeń. Chcę tylko tytuł Króla-Seniora.
Пётр Иванович Петров
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
A nie masz tak czy siak cesarza-seniora?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Za dużo tytułów wpadło w moje ręce ale wystarczy mi tylko Król-Senior. Nie chcę się Bawić w wielkiego nie wiadomo kogo.
Пётр Иванович Петров
Jesteś przecież tytularnym Króle, Cesarzem-Seniorem Batawii od czerwca 2016 roku.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Nie zasługuję na tytuł Cesarza, na Króla może... Byłem głupi i chciałem się tytułować jak dziecko. Przepraszam was Towarzysze. Batawia powinna zostać niepodległa pod rządami jej Ojca założyciela Szymona Uchastoka.
Пётр Иванович Петров
Piotrze... Znowu stawiasz mnie w takiej sytuacji? Dlaczego zmieniasz zdanie co 24 godziny?
Mówię nie, ani myślę teraz z niczego rezygnować, bo Ty nagle zmieniłeś zdanie... Trzeba było myśleć wcześniej.
Twoje zdanie Caryco... Żaden Batawczyk nie popiera tego co zrobiłaś. Ja osobiście zostałem Królem-Seniorem i nic więcej już nie potrzebuję... Poza tym Brodria się robi tak imperialna że nie warto wdawać się w te walki...
Пётр Иванович Петров
(28.05.2017, 20:45:29)Piotr Konstanty Pawłowicz napisał(a): Twoje zdanie Caryco... Żaden Batawczyk nie popiera tego co zrobiłaś. Ja osobiście zostałem Królem-Seniorem i nic więcej już nie potrzebuję... Poza tym Brodria się robi tak imperialna że nie warto wdawać się w te walki...
Jest mi po ludzku przykro... Jak się coś zaczyna to się nie poddaje po kilku godzinach, tym bardziej jeśli jest się pomysłodawcą. Udowodniłeś, że nie warto na tobie polegać.
Naprawdę, moje zachowanie jest bardziej męskie niż twoje....
To nie polegaj. Wycofuję się z polityki Południowo Brodryjskiej... Żądam tylko pełnej autonomii w działaniu na ziemie Rusi Batawskiej i Piotrogrodu. Nie mam zamiaru dalej być nazywany imperialistą...
Пётр Иванович Петров
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
Co stanie się z następnym odcinku? Czy Piotr Konstanty Pawłowicz ucieknie z domu surowego taty- Iwana i powróci do matki? Czy następnego dnia znów zmieni zdanie? Zostańcie państwo z nami!
Piotr Konstanty Pawłowicz pozbawił się dzisiaj wszystkiego co miał...
Takich BAB i ludzi bez honoru nie chcemy...
Zachęcam do działalności pod rękę z Iwanem. ARRIVEDERCI IWANOWKA!
|