0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ciekawe po co...
A mój argument wciąż stoi. Chyba, że aż tak bardzo się przeliczyli w swoich przewidywaniach co do aktywności - ale to też ich dyskwalifikuje.
Cytat: Maciej Kamiński w Wto, 19 Sie 2014, 20:43:03A mój argument wciąż stoi. Chyba, że aż tak bardzo się przeliczyli w swoich przewidywaniach co do aktywności - ale to też ich dyskwalifikuje.Brodria jakoś nie mówi, że nas dyskwalifikują masońskie spiski, ataki naszych obywateli na niepodległość innych państw. Ale "jaśnie oświeceni" zamiast być wdzięcznym muszą im odpłacać oskarżeniami. Lepiej nie atakować innych państw, gdy samemu nie jest się idealnym..
No ale po co zaglądać do cytatów. Grutin jest brodryjskim patriotą i czasem aż za bardzo broni swojej Ojczyzny i swoich obywateli. Ja takiego stylu rządzenia nie preferuję, ale w pełni rozumiem.
No to może nie czepiaj się takiego stylu we własnym kraju?
Cytat: Maciej Kamiński w Wto, 19 Sie 2014, 21:02:03No to może nie czepiaj się takiego stylu we własnym kraju?Czepiam się i będę się czepiał. Tak samo jak czepiam się takiego w stylu Polsce, a rozumiem go w przypadku np. państw islamskich. Bo my ustaliliśmy, że przyjmujemy narrację cywilizowanego kraju. A Brodria przyjęła narrację rosyjską, albo może nawet bardziej narrację końcówki Związku Radzieckiego.
No ale po co zaglądać do cytatów. Grutin jest brodryjskim patriotą i czasem aż za bardzo broni swojej Ojczyzny i swoich obywateli. Ja takiego stylu rządzenia nie preferuję, ale w pełni rozumiem.I skończmy wreszcie temat Brodrii. Ja się więcej w tym wątku wypowiadać nie będę.
Przypominać o pańskich cytatach z Sali Tajnej o Brodrii?
Cytat: Konstanty Jerzy Michalski w Wto, 19 Sie 2014, 21:10:13Przypominać o pańskich cytatach z Sali Tajnej o Brodrii?Jeśli jesteś taką szmatą, żeby upubliczniać tajne, rządowe rozmowy, to proszę bardzo.
Cytat: AndrzejSwarzewski w Wto, 19 Sie 2014, 21:14:53Cytat: Konstanty Jerzy Michalski w Wto, 19 Sie 2014, 21:10:13Przypominać o pańskich cytatach z Sali Tajnej o Brodrii?Jeśli jesteś taką szmatą, żeby upubliczniać tajne, rządowe rozmowy, to proszę bardzo.Mogę i poszukać w publicznych wątkach, jak Conducator chce.PS Jarku Michniku, kolejna cegła do układanki "Grutin" niedługo upubliczne cały jego życiorys.
Czy mamy gwarancje że Grutin nie dojdzie do władzy i nie zaprzepaści całej tej waszej pierestrojki?
Jego Ekscelencja Grutin jest założycielem Brodrii i wybitnym politykiem dbającym o swój kraj.