Autor Wątek: Masoni potępieni!  (Przeczytany 1408 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hewret Faradobus

Masoni potępieni!
« dnia: Nie, 17 Sie 2014, 22:33:02 »
« Ostatnia zmiana: Nie, 17 Sie 2014, 22:33:30 wysłana przez Heinrich Hewret »
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline AndrzejSwarzewski

Odp: Masoni potępieni!
« Odpowiedź #1 dnia: Nie, 17 Sie 2014, 22:37:25 »
Konszachty z siłami nieczystymi w mikronacjach... No cóż, Internet jest poważnym zagrożeniem, nie da się ukryć. :D
Ale mnie to osobiście nie dziwi, że to wyszło, skoro Michalski rozgadywał to wszystkim na około. :D Ja akurat nikomu nie wygadałem, bo mało mnie interesuje przejmowanie władzy w Rotrii, ale najwyraźniej ktoś nie wytrzymał.
Ot i nauczka, żeby nie mieszać się w cudze sprawy.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #2 dnia: Nie, 17 Sie 2014, 22:38:33 »
Trochę się czuję pokrzywdzony w Niderlandach bo JM van Oranje-Nassau nie łączyłem z postacią Hewreta. :P
Ale cóż i tak nie cierpię kościoła, ani tego prawdziwego, ani wirtualnego.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

« Odpowiedź #3 dnia: Nie, 17 Sie 2014, 22:41:54 »
Cóż, ciesz się, że Was nie spalili. :D

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
  • : 62
    • NPE: BI14020800101
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Nie, 17 Sie 2014, 23:26:14 »
No to w takim razie czas na wirtualny protestantyzm. ;D

/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
- Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej

« Odpowiedź #5 dnia: Nie, 17 Sie 2014, 23:33:05 »
No to w takim razie czas na wirtualny protestantyzm. ;D
A nie miało być lewosławia? :D
Widzę, że w środowiskach Xportalu religie zmienia się równie często, jak ideologie polityczne. :D

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #6 dnia: Nie, 17 Sie 2014, 23:34:53 »
Lewosławie to religia, na który mikroświat nie jest gotowy.

« Odpowiedź #7 dnia: Nie, 17 Sie 2014, 23:35:43 »
Zmieniając temat, czy tylko ja uważam, że Papież Leon podjął słuszną decyzję z punktu widzenia Rotrii?

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #8 dnia: Nie, 17 Sie 2014, 23:58:21 »
Tak, choć jestem ciekaw na jakiej podstawie nas ukarano.

« Odpowiedź #9 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 00:20:59 »
Tak, choć jestem ciekaw na jakiej podstawie nas ukarano.
Była wcześniej jakaś bulla potępiająca masonerię. Nie mówiąc już, że działania zmierzające do destabilizacji kraju, to chyba wszędzie jest przestępstwo. :D

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #10 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 06:44:40 »
Nie mówiąc już, że działania zmierzające do destabilizacji kraju, to chyba wszędzie jest przestępstwo. :D
Swoją drogą to tak z ciekawości przejrzałem wszystkie 18 postów Konstantego na tamtejszym forum (bo on występował pod swoim nazwiskiem) i jakoś nie zauważyłem niczego co kwalifikowało by się do statusu "persona non grata".

Ktoś wyjaśni tym co to nie latają po wszystkich forach v-świata, o co w tym wszystkim chodzi?

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline Akrypa Rabotowicz von Primisz

• Klacz Teutońska
  • Policja Krajowa
  • Fanatyk
  • : 38
  • Pałowniczka
    • NPE: BI14020900117
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #11 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 09:28:16 »
Nie mówiąc już, że działania zmierzające do destabilizacji kraju, to chyba wszędzie jest przestępstwo. :D
U nas chyba niezbyt biorąc pod uwagę historię Bialenii.

Była premierka Republiki Bialeńskiej, Kalifka Bialenii j ziem obok, Spahbod, Lordessa, Biskupka, Masonerka, Akryponystka, Padawanka Mocy, Policjantka, Posiadaczka 69 wsi.
"Kocham noc i niebo, o wiele bardziej niż ludzkich bogów." ~ Camus
"Używamy rozumu tylko po to, by wyartykułować nasze indywidualne interesy, by wmanipulować innych w służbę naszym przyjemnościom. To świat, któremu brak wszelkiej duchowej substancji, w którym ludzie zachowują się jak inteligentne zwierzęta. Stanowimy uduchowione społeczeństwo zwierząt." ~ Hegel

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #12 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 09:30:19 »
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WjrqpJQBKCQ[/youtube]

Tym podsumuję ekskomunikę. 

« Odpowiedź #13 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 10:09:58 »
Ktoś wyjaśni tym co to nie latają po wszystkich forach v-świata, o co w tym wszystkim chodzi?
No jak wszystko i tak wyszło to można chyba powiedzieć, że masoni (ale nie Bialeński Związek Wolnomularstwa) działający na odrębnym forum mieli plan przejęcia władzy w Rotrii. Ostatnio był wielki news, że zebrali wystarczającą ilość kardynałów, żeby obsadzić swojego kandydata na Tronie Patriarszym. No i najwyraźniej to wyszło i się Ojciec Święty wkurzył. Tak to jest, jak się nie trzyma języka za zębami. Bo skoro masoni wygadali to mi, niezwiązanemu w żaden sposób z tą organizacją, to jestem pewny, że wygadali to też wielu innym osobom. No i takie są skutki.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #14 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 10:14:49 »
Jak ja się cieszę, że należę do Kościoła narodowego i mam wylane na decyzje Pawłowego papy. :D

Swoją drogą, przypomni mi ktoś, kiedy Montini przystąpił do masonów?

Z punktu widzenia Rotrii to jest sześć piszących tam osób mniej, bo nie wiem, jakim cudem Loża im szkodziła.

EDYCJA:
działający na odrębnym forum mieli plan przejęcia władzy w Rotrii. Ostatnio był wielki news, że zebrali wystarczającą ilość kardynałów, żeby obsadzić swojego kandydata na Tronie Patriarszym. No i najwyraźniej to wyszło i się Ojciec Święty wkurzył. Tak to jest, jak się nie trzyma języka za zębami. Bo skoro masoni wygadali to mi, niezwiązanemu w żaden sposób z tą organizacją, to jestem pewny, że wygadali to też wielu innym osobom. No i takie są skutki.
Aha, teraz wszystko jasne. W takim razie papa podjął dobrą decyzję dla swojego kraju.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

« Odpowiedź #15 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 10:29:41 »
Swoją drogą, przypomni mi ktoś, kiedy Montini przystąpił do masonów?
Ano przystąpił. Najwyraźniej ten dogmatyczny antymasonizm u nas, to był tylko pod publikę zagraniczną. ;-)
Z resztą, masoni tak wiele osób dodawali do swoich konferencji (nawet mnie kilka razy dodawali, ale zaraz wychodziłem :D ) na GG, że jedna z tych osób powiedziała wszystko Ojcowi Świętemu. :D

• Klacz Teutońska
  • Policja Krajowa
  • Fanatyk
  • Pałowniczka
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #16 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 14:10:18 »
"Masoneria jest instytucją żydowską, której historia, stopnie, godności, hasła i nauki są żydowskie od początku do końca."
Powszechnie wiadomo, że jesteście żydami. :P

Była premierka Republiki Bialeńskiej, Kalifka Bialenii j ziem obok, Spahbod, Lordessa, Biskupka, Masonerka, Akryponystka, Padawanka Mocy, Policjantka, Posiadaczka 69 wsi.
"Używamy rozumu tylko po to, by wyartykułować nasze indywidualne interesy, by wmanipulować innych w służbę naszym przyjemnościom. To świat, któremu brak wszelkiej duchowej substancji, w którym ludzie zachowują się jak inteligentne zwierzęta. Stanowimy uduchowione społeczeństwo zwierząt." ~ Hegel

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #17 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 15:30:29 »
W końcu Victorianie są tak porozrzucani po mikroświecie, że śmiało można by było ich porównać do Żydów.

• Klacz Teutońska
  • Policja Krajowa
  • Fanatyk
  • Pałowniczka
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #18 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 16:15:09 »
W końcu Victorianie są tak porozrzucani po mikroświecie, że śmiało można by było ich porównać do Żydów.
To też jestem żydem i jak teraz głosić antysemityzm?

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #19 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 16:18:56 »

Jesteś z Victorii?

PS: Ahhh no tak, działałeś jako Akrypa. ;D W sumie dopiero w Bialenii się dowiedziałem, że jesteś facetem. ;D
« Ostatnia zmiana: Pon, 18 Sie 2014, 16:19:48 wysłana przez Feliks Spirkin »

• Klacz Teutońska
  • Policja Krajowa
  • Fanatyk
  • Pałowniczka
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #20 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 16:24:37 »

Jesteś z Victorii?

PS: Ahhh no tak, działałeś jako Akrypa. ;D W sumie dopiero w Bialenii się dowiedziałem, że jesteś facetem. ;D
Ja działałem w większości mikronacji które istniały w przedziale 2010-2013.
Ja też wolał bym być babką. :v

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #21 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 16:27:48 »
Bycie kobietą ma wiele zalet jeśli jest się ładną kobietą. Właściwie to ładna dziewczyna jest ustawiona na całe życie od urodzenia...jeśli jest w miarę mądra i się okręci wokół kogoś majętnego.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #22 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 16:51:26 »
Bycie kobietą ma wiele zalet jeśli jest się ładną kobietą. Właściwie to ładna dziewczyna jest ustawiona na całe życie od urodzenia...jeśli jest w miarę mądra i się okręci wokół kogoś majętnego.
Twarz na plaskacza przygotowana? :D

A tak poza tym, przestańcie spamować. ;)
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

« Odpowiedź #23 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 18:41:39 »
Niniejszym informuję, że Micronatti dalej działają i znowu mnie dodali do konferencji, nie wiem po co.

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #24 dnia: Pon, 18 Sie 2014, 18:47:59 »
Niniejszym informuję, że Micronatti dalej działają i znowu mnie dodali do konferencji, nie wiem po co.

;D Niedługo dla żartów będziesz dodawany.