Dziękuję władzom Federacji za pamięć i gratulacje. Uważam że przy odpowiednim podejściu państwa nasze nie muszą być sobie wrogie, lecz pragnę zauważyć że dotychczas to strona Brodyjska w większej mierze przyczyniła się do ochłodzenia stosunków.
Cieszę się, że widzi Ekscelencja możliwość unormowania naszych stosunków. Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli tego dokonać. Jak słusznie Ekscelencja zauważył obie strony winny mieć odpowiednie podejście do tej kwestii.
Wasza Ekscelencjo Dostojewski. Chciałbym zaznaczyć że teraz w Izbie Rad duch Grutina rozmawia o tym jak obalić prezydenta Smirnoffa. Ten duch przyznał się u nas na forum że Chruszczenko to ten sam człowiek co Grutin, czyli jego inkarnacja. Czemuż nie chcecie go postawić pod Międzynarodowy Trybunał, który dawniej prowadził dzisiejszy Pius IV. Były na to dowody już kiedy jeszcze istniał Grutin i jego klon, mianowicie na IRC Brodyjskim klon napisał "PRECZ Z BIALENIĄ!!!!!", a jego ip zostało ujawnione. Było takie same co Karola Wilhelma a potem Grutina.
Czemu mam wasze państwo (nie Pana, Panie Dostojewski) szanować, a zwłaszcza pana Abdullaha Aykma ("Jakiego pana?! Chama nie pana, panem to jestem ja!"), który tak tłumaczył że Chruszczenko nie jest klonem Grutina, że przepytywał go 5 godzin na skype'ie etc. Powiem tak, niedługo Klon nr.1 ogłosi się królem, żeby niedługo się uśmiercić i aby powstał klon nr. 2.

Taka moja śmiała teoria. Jak i Pan bronił Klona nr. 1 przed tym że jest klonem Grutina. Ale to jest zrozumiałe, próbował pan wyjść obronną ręką z sytuacji bez wyjścia.
/-/
Poseł Michalski*Żorż Ponimirski