1. To co "należy uznać" a jest faktem to dwie różne sprawy. Dodatkowo nigdy nie pisałem że Policja Państwowa zajmuje się inwigilacją. a z sabotażem walczy. A tak się składa że zaprzeczę, gdyż Tomaszowi chodzi niewątpliwie o EBWKS, które ostatecznie nie zostało utworzone - jego miejsce zajęło PPN, którego szefem nie jestem ja, lecz Pan Nikita Smirnoff.
2. Ha! Tutaj to bzdura. W dowodzie 1 do którego odwołuje się Tomasz została wyrażona opinia ( wstyd mi posiadać konto ) i fakt ( Bialenia nabijała się z ZB. chcecie linki? ). Nie wiem w którym miejscu znieważyłem. A z "rzondem na uchodzstwie" to jak już obraziłem CB. chociaż gdyby zebrać to co pisano o ZB - myślę że padały gorsze określenia.
3. Rasistowską? Chyba redefiniuje Pan to pojęcie. I to m.in. Bialeńskiej. Proszę mi podać, do wrogości wobec jakiego państwa jeszcze nawołuję ( chociaż nie wiem, czy pisanie że stosunki dyplomatyczne nawiążę z RB tylko gdy Pani Prezydent wyda mi rozkaz to nienawiść ). W takiej kwestii możecie sądzić Kuwarowa, który jest Dostojewskim.
4. Tu nawet nie komentuję - jeśli już to znieważyłem RB u siebie w Związku Brodryjskim, gdzie Wasze prawo nie obowiązuje.
Podsumowując - w moich odczuciach całość tych dowodów jest naciągana i niepoważna.