Autor Wątek: Debata o obecnej sytuacji  (Przeczytany 2054 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Odp: Debata o obecnej sytuacji
« Odpowiedź #50 dnia: Pon, 16 Lut 2015, 18:21:44 »
Dlaczego Feliks ma pozostać w CB? Z tego co wiem, to Prezydent wyraziła zgodę na jego pobyt w RB. Czy się mylę?
Dlaczego wypowiedź z emotką traktujesz tak poważnie? ::)
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #51 dnia: Pon, 16 Lut 2015, 20:05:17 »
To dlaczego tak się zwleka z opublikowaniem? Może jest jakiś cel w tym Panie p.o. marszałka?
To jest szczyt chamstwa, że jeszcze nie opublikowaliście, żeby zabronić Feliksowi powrót. To już nie jest parlamentaryzm, to już jest antyparlamentaryzm samego parlamentu.
Może dlatego, że formalnie urlaub mi się skończył dopiero wczoraj, a o pełnieniu obowiązków zostałem poinformowany dopiero wczoraj. Poza tym, tratuję wszystko jednakowo i inne poprawki/ustawy nie będą miały pierwszeństwa nad pozostałymi. Imputowanie, że robię to specjalnie, jest po prostu chamskie. Poza tym odsyłam do działu KRI, gdzie przedstawiłem problemy z poruszaniem się w BU, tj. dodawaniem poprawek. Zająć się opłatą za serwer, parlamentem, może jeszcze niedługo sądem. Tyłki też wam podcierać?
(–) Kristian Arped

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #52 dnia: Nie, 08 Mar 2015, 13:13:22 »
W piątek 25, wczoraj 27, dzisiaj póki co 4 posty. Słabo, moi drodzy. A już ostatnio było nieźle, 4 marca nawet się do setki zbliżyliśmy.
Chyba trzeba ruszyć z monarchistyczną ofensywą. ^^ Albo Marcowe Święto nas uaktywni, już w środę rocznica I Zrywu Powstańczego.