Składam wniosek o przydzielenie mi tymczasowo (na kilka dni) uprawnień moderatorskich globalnych (czyli na całym forum).
Wniosek motywuję tym, że Internet "na psy schodzi" :wink: - hostingi fotek albo robią się płatne (i to w sposób dla mnie niedostępny ze względu na formę płatności - bo bym im zapłacił te parę USD, choć na razie zapewniają, że dotychczasowym zarejestrowanym użytkownikom nie będą nic kasować, ale jakoś nieufny jestem), albo się po prostu sypią (i muszę przywrócić część obrazków inaczej). W związku z tym chce przerobić dotychczasowe (moje) tematy na zdjęcia w załącznikach (skoro mamy już porządne, płatne forum) co może (jak to dzisiaj zrobiłem w Wojskach Lądowych - gdzie uprawnienia moda mam) wymagać rozbicia na niektórych postów na 2-3 osobne (limit załączników). Niestety proponowany hosting forumowy, albo nie ma możliwości pokazywania fotek na Forum, albo ja jestem za głupi by do tego dojść.
Od jutra bym zaczął (dzisiaj muszę spadać zarabiać na kieliszek chleba) i myślę, że w ciągu najbliższego tygodnia bym to zrobił.