Autor Wątek: Shimontsen - Kandydat Eddard Noqtern  (Przeczytany 153 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hewret Faradobus

Shimontsen - Kandydat Eddard Noqtern
« dnia: Sob, 30 Sty 2016, 18:52:55 »
Shimontsen

Widok na Shimontsen
Szanowni zgromadzeni,
Drodzy Hasselandczycy,
Obywatele Bialenii,

No i wreszcie jestem w domu. Właśnie stąd, z pięknego Shimontsen pochodzę. To tutaj stawiałem swe pierwsze kroki w mikronacjach. Dawne wspomnienia wracają, tyle się tu działo. Ale wierzę, że stanie się jeszcze więcej w przyszłości.
Właśnie Shimontsen - miejsce które znam najlepiej i które na zawsze pozostanie w moim sercu postanowiłem wybrać jako punkt końcowy mojej kampanii. Wybory zaczynają się już za 30 min! Nie zapomnijcie wziąć w nich udziału (potrwają do niedzieli). Pragnę teraz wszystko pokrótce podsumować.

Szanowni Zebrani,
Wybierzcie kandydata zaangażowanego w sprawę, doświadczonego i kreatywnego. Uważam się za osobę posiadającą te cechy. Sądzę, że jestem bardzo aktywny, mam wiele pomysłów, a doświadczenie na wielu urzędach zdobywałem przez ostatni rok.

Chciałbym powołać do życia sześć aktywnie i sprawnie działających resortów:
  • Ministerstwo Spraw Zagranicznych i Promocji
  • Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Gospodarki
  • Ministerstwo Rozwoju Regionalnego
  • Ministerstwo Obrony Narodowej
  • Ministerstwo Edeukacji Narodowej
  • Ministerstwo Kultury i Sportu
Szczegóły dotyczące wszystkich resortów omawiałem w trakcie wszystkich moich wystąpień.

Dziękuje wszystkim, którzy wspierali mnie i motywowali w trakcie tej kampanii wyborczej, a w szczególności: całej mojej partii Wspólnocie Rozwoju, Mikołajowi Patrykowi Dostojewskiemu za powitanie w Brodrii, Iwanowi Pietrowowi za udzielenie wsparcia, Maciejowi Kamińskiemu, Emilowi Știrbeyowi  i Andrzejowi Swarzewskiemu za pomoc i liczne rady, Adamowi Hallerowi za zadawanie wielu, trudnych pytań oraz wszystkim których nie wymieniłem z powodu pośpiechu.
Dziękuje również tym wszystkim którzy oddadzą na mnie głos.
Nawet jeśli nie wygram, uważam tą kampanię za bardzo udaną, za ciekawą przygodę, podróż pełną doświadczeń. Jeszcze raz dziękuję i proszę: oddajcie na mnie swój głos - nie pożałujecie! :D

Eddard Noqtern - kandydat na Prezydenta Republiki Bialeńskiej

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania - proszę śmiało je tu zadać.  :)

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości