Mianowicie jest to ciągłe utrzymywanie się Wspólnoty Rozwoju przy korycie (nadal mają swoich ministrów i posłów).
Nie chcę sobie wyobrażać atmosfery przy celowym izolowaniu jednej czwartej obywateli.

Zwłaszcza tych dość czułych na swoim punkcie.
to jeszcze obalili "legalnie" prezydenta zmuszając policjanta do strzału.
Uprzejmie proszę, żebyś w tym momencie przestał wyrażać się o czymś, o czym nie masz bladego pojęcia. Posądzanie mnie o oglądanie się na wpływy jakichś tam trzecich ugrupowań podczas podejmowania takiej decyzji jest dla mnie zwyczajnie przykre.
- Usunąć wszelkie rzeczy jakie były z nim związane
Nacjonalista nie może głosić zerwania z tradycją jeszcze z 2013 roku, jaką jest nieusuwanie postów.

- Przygotować ustawy zmieniające ordynację w sposób korzystny dla całej Bialenii (nie chcę nie startować na prezydenta tylko dlatego, że mam obywatelstwo Abachazji)
Ten punkt akurat jest całkiem korzystny.
Zresztą, nie chcę być niemiły - ale czy przypadkiem z bardziej błahych powodów już z tego obywatelstwa nie rezygnowałeś?
- Usunąć WRońskie ustawy.
A konkretniej...?
- Obalić stary system i ustalić nowy, bardziej sprawiedliwy
Co jest niesprawiedliwe w obecnym systemie? Nawet głosy ważone już wywaliśmy.

- Wprowadzić wolny rynek (nie, nie da się nikogo na nim okraść)
Co jest niewolnego w obecnym rynku?
- Rozdzielić dawne folwarki usuniętych Hasselandczyków (którzy nie chcą się zintegrować) między aktywne osoby w kraju
O ile kojarzę, to nawet Ci, którzy zapowiadali siedzenie w samym Hasselandzie, nie poszli aż tak daleko. A reszta... słabo jest aktywna w ogóle.
- Zmniejszyć kompetencje Policji Krajowej (niemożność zabijania)
Spoko, ale kosztem usunięcia nietykalności karnej konduktora podczas trwania kadencji.
Gdy przeprowadzimy owe zmiany, to będziemy o wiele lepsi i bardziej wolnościowi, co dobrze się odbije na naszej aktywności i możliwej popularności.
Jakoś nie wydaje mi się, żeby Hasseland i odstrzał kogoś odstraszały. Do innych samorządów nikt się nie pcha, a Sasza się nie zniechęciła od trzykrotnego trafienia do grobu.
#AlexWróć #KriWróć #MvPWróć
A to popieram całym sercem.
Cieszy mnie natomiast, że utrzymujesz stałe poglądy.