Autor Wątek: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Andrzej Swarzewski  (Przeczytany 588 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Guliano Montini

• Król Bialenii
  • Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
  • Obrońca wiary
    • NPE: BI14061300127
    • Odznaczenia
Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Andrzej Swarzewski
« dnia: Pią, 12 Sie 2016, 14:23:42 »
Zgłaszam podejrzenie popełnia przestępstwa  (wykroczenia z art. 50,54,56  k.k.) przez Andrzeja Swarzewskiego, który posługując  się nieprawdą wprowadza w błąd opinię publiczną mówiąc, że moje prace naukowe są plagiatem. Jednocześnie wszczyna tym samym spór, znieważa mnie jako obywatela RB oraz posługuje się mową nienawiści.
Guliano margrabia Montini
Posiadacz 41 folwarków
Marszałek Parlamentu VIII kadencji

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Odp: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Andrzej Swarzewski
« Odpowiedź #1 dnia: Pią, 12 Sie 2016, 21:09:11 »
Przecież straciłeś obywatelstwo, pysiu.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline AndrzejSwarzewski

Odp: Podejrzenie popełnienia przestępstwa - Andrzej Swarzewski
« Odpowiedź #2 dnia: Pią, 12 Sie 2016, 21:30:32 »
Nie do końca posłużyłem się nieprawdą. Przerzuciłem Twoją pracą magisterską przez antyplagiat. Poniżej załączam screena.

Natomiast Twoja praca doktrorska rzeczywiście nie jest plagiatem... Ale pozwolę sobie ją zaprezentować...:
:http://www.scarlana.eu/forum/index.php?topic=1709.0

Dodam, że dążenie do prawdy nie jest wszczynaniem sporu i mową nienawiści, a Ty nie jesteś obywatelem RB.