Nie obraziłeś mnie tym, ale to ty [...] zachowujesz się jak baba podczas okresu. Nie mogłeś po prostu przejąć tej [...] korony? I ie stosuj się do ultimatum, ale ja napiszę poprawkę do tej uchwały. A to, że ktoś polubił moją wypowiedź świadczy o tym, że jesteście [...] i prowadzicie do stagnacji, a nie o nienawiści. Chcemy dobrze - ŹLE, chcemy źle - NO ALE CZEMU? PRZECIEŻ MY SIĘ ZASTANAWIAMY! Jesteśmy zdziwieni tym, że od [...] kilku miesięcy nie ma konkretów i się nie chcecie zdecydować (w tym momencie triggered w [...]).
Nie, nie mogłem przejąć tej [...] korony od razu bo ja szanuję prawo i obce mi są niszczycielskie rewolucje. A do stagnacji prowadzą tylko i wyłącznie hasła pobudzające do pogardy wobec państw stowarzyszonych bo gdyby nie ich rozpowszechnianie to dla nikogo państwa stowarzyszone czy ich władze nie byłyby kozłami ofiarnymi. Opracowanie nowej umowy stowarzyszeniowej zajęłoby góra miesiąc o ile byłoby komukolwiek potrzebne.
Co do samego projektu unii i poprawek - uważam że:
- podział na okręgi wyborcze do wyborów do Senatu i wprowadzanie jakiś dziwnych ograniczeń ze względu na narodowość nie sprawdzi się, wybory powinny być powszechne
- zabronienie pełnienia funkcji publicznych w więcej niż jednym państwie stowarzyszonym również jest zbędne, zredukowanie tego przepisu do funkcji głów państw stowarzyszonych całkowicie wystarczy
- jeżeli obywatelstwo państw stowarzyszonych nie jest równoznaczne obywatelstwu bialeńskiemu to dobrze byłoby wprowadzić obywatelstwo unii
Oficjalnie, własną wizję stowarzyszenia przedstawię wkrótce, po wyborze na Cara.