Na trasie do Wolnogrady są trzy mniejsze stacje kolejowe:
- Żółta Góra
- Zielony Krzyż
- Szimitsa
A stacja w moim lennie, w Rawilnie?
Nie głosiłeś takiej miejscowości do mapy głównej - aby nanieść to jako miejscowość na linii kolejowej, zresztą opis obejmuje magistralę kolejową i jak widać na załączonym obrazku pociąg "daleko- i szybkobieżny", trudno aby się zatrzymywał co kilka kilometrów.
Natomiast przyjrzałem się właśnie Twojej mapce z lenna i mam propozycję, abyś przeniósł tą stację na skrzyżowanie magistrali MK 1 i linii LK 11. Byłoby sensowniej - stałaby się elementem Linii Kolejowej nr 11, po której kursować będą pociągi bardziej lokalne, a więc mogące mieć stacje gęściej rozmieszczone, Twoja stacja mogłaby być stacją podmiejską przed Bengazi na Linii Kolejowej nr 11. Bo stworzenie połączenia Bengazi-Tomaszew byłby sensowne, gdyby było obsługiwane np. przez zestawy elektryczne (to jest jakieś 130km).
Ten opis magistrali "północ-południe" (MK 1) jest tylko początkiem. Będą kolejne, ale to jest trochę czasochłonne - trzeba wybrać stacje (pozapisywać jaka realna - odpowiada jakiej wirtualnej, aby się nie pogubić), kilkanaście razy wchodzić i wychodzić z gry, porobić screeny itd. - tak więc będę co jakiś czas dorzucał kolejny opis jakiejś linii. Z czasem gdy będą kolejne opisy linii kolejowych, to się i Twoja stacja załapie... ale jak napisałem, wygodnie by było gdyby była na węźle MK 1 i LK 11 (to jak najbardziej na terenie Twojego lenna).