Związek Winkulijski
Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Kraje Koronne (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Dział: Winkulia (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=936)
+---- Dział: Komitat Albioński (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=585)
+----- Dział: Plac Związkowy (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=601)
+------ Dział: Życie narracyjne (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=928)
+------ Wątek: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) (/showthread.php?tid=3563)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Albert Fryderyk de Espada - 16 Lut 2022

(13 Lut 2022, 21:32:54)Albert Fryderyk de Espada napisał(a): Przed następnym wyścigiem klasy B chciałbym zreperować pojazdy obydwu zawodników :

Naprawa silnika, zawieszenia. ora hamulców w pojeździe Olivera Gughinnama do 90%
oraz naprawę całego pojazdu pojazdu Antonio La Platy do 60%

Obecny stan pojazdów:
Antonio La Plata(Koriben Automobilë Sammën):
-Silnik: 10%
-Zawieszenie: 7%
-Hamulce: 15%
-Nadwozie: 20%
Oliver Gughinnam(Koriben Automobilë Sammën):
-Silnik: 83%
-Zawieszenie: 74%
-Hamulce: 86%
-Nadwozie: 99%

Skoro wozy zawodników Koriben Automobilë Sammën są w naprawie trzeba jeszcze przygotować się pitstopu z którego skorzystamy po 8 okrążeniu, tankowanie i wymiana opon.

RE: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Leszek Ebe-Grüner - 16 Lut 2022

No nie wiem Prezesie Albercie czy zauważyłeś, ale pieniądze zostały już pobrane i oczywiście pewnie już są naprawione.

Co do pit-stopu to okej i oczywiście od Pana Prezesa Adama Aleksandra II, też już zapisałem kiedy będą Pit-stopy.

No i na koniec, najważniejsze. Już w piątek będzie wyścig!

RE: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Albert Fryderyk de Espada - 17 Lut 2022

(16 Lut 2022, 18:12:37)Leszek Ebe-Grüner napisał(a): No nie wiem Prezesie Albercie czy zauważyłeś, ale pieniądze zostały już pobrane i oczywiście pewnie już są naprawione.

Musi mieć pan naprawdę dobrych mechaników że tak szybko uwinęli się z naprawą tak zniszczonego samochodu po potwornej kolizji w pierwszym wyścigu, niezwłocznie zatem sprawdzę jego stan i zobaczymy czy nadaje się do jazdy.

Trzeba będzie sprawdzić jak się prowadzi stąd też należy zorganizować jakiś trening dla obu zawodników przed wyścigiem, wymagający ale bez przesady nie chcemy od razu zniszczyć świeżo zreperowanych wozów.

RE: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Heinz-Werner Grüner - 17 Lut 2022

My w GRP na spokojnie. Treningów więcej nie robimy. Przygotowujemy taktykę w zaciszach naszej siedziby (czyli w szczerym polu Smile ).

RE: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Leszek Ebe-Grüner - 17 Lut 2022

Zaczniemy od napraw:

Budżet Verdeńskiej Ekipy Samochodowej: 366.925$
Łączny koszt napraw obu samochodów: -18.650$
------------------------------------------------------------
Budżet po zapłaceniu napraw: 348.275$

Następnie odbył się wymagający trening  Koriben Automobilë Sammën. Takie oto efekty, tego treningu.

Olivier Gughinnam

-Kierowca(średnia): 5

-Wyprzedzanie: 4

-Zakręty: 3

-Hamowanie: 7+0,5=7,5

-Kondycja: 5,5+1=6,5

-Ulubiona Pogoda: Mgła(+1 pkt do hamowania podczas mgły)

-Region: Albion

-Klub: Koriben Automobilë Sammën

Antonio La Plata

-Kierowca(średnia): 5

-Wyprzedzanie: 6,5+0,5=7

-Zakręty: 3,5+0,5=4

-Hamowanie: 3,5

-Kondycja: 5+0,5=5,5

-Ulubiona Pogoda: Zachmurzenie(+0,5 pkt do wyprzedzania i

+0,5 pkt do kondycji podczas zachmurzenia)

-Region: Nowa Winkulia

-Klub: Koriben Automobilë Sammën

Ostatnią i również ważną informacją będzie, że z powodu że pani prezes Sophi Suzanne von Hippogriff, zarządzająca zespołem Xorphia Automobile Racing Club, jako że zmarła, to za zgodą innych prezesów, chciałbym przejąć ten zespół. Oczywiście jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko, by organizator też brał bezpośrednio udział w wyścigach.

RE: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Alfred Fabian - 17 Lut 2022

Cytat:Oczywiście jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko, by organizator też brał bezpośrednio udział w wyścigach.

No, ja nie mam nic przeciwko Wink

RE: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Leszek Ebe-Grüner - 17 Lut 2022

Jako że nie widziałem zbytnio sprzeciwów, tak też od 2 sezonu Xorphia Automobile Racing Club, będę przewodniczył ja. Ponadto przypominam już jutro ostatni wyścig klasy B i ogólnie ostatni wyścig pierwszego sezonu AMLWA!

Ponadto 3 nowe informacje:
-Po zakończeniu wyścigu, odbędzie głosowanie nad 4 ostatnimi nowymi projektami nowych zasad. Po nich, nie będzie już więcej głosowań, nad 2 sezonem MW GT AK.
-Gdy zakończą się głosowania, kolejnym etapem, będzie sprofesjonalizowanie sportu(utworzenie działu dla MW GT AK, stworzenie samochodu wyścigowego, przez firmę Red Star Car Corporation dla zawodów MW GT AK oraz szukanie nowych torów w innych regionach Winkulii)
-I na sam koniec przedstawię w jakiej formie będzie drugi sezon-czy tylko wyłącznie narracyjnej, czy w wersji narracyjno-gierkowej.

RE: Amatorska Mini Liga Wyścigowa Albionu(AMLWA) - Heinz-Werner Grüner - 17 Lut 2022

No to czekamy na efekty i przede wszystkim na rajd!

Oczywiście. Dlatego jeszcze byłbym zapomniał dodać 2 rzeczy:
-Organizacja MW GT AK, będzie wspierały rajdy organizowane przez mojego ojca.
-Mimo że MW GT AK i rajdy, to jest inny format wyścigów, to jednak ze względu na szacunek do działań ojca, Drugi sezon rozpocznie się dopiero po zakończeniu najbliższych rajdów, które będą nazywać się Rajd Lwa i Jednorożca!

(17 Lut 2022, 23:47:51)Leszek Ebe-Grüner napisał(a): Oczywiście. Dlatego jeszcze byłbym zapomniał dodać 2 rzeczy:
-Organizacja MW GT AK, będzie wspierały rajdy organizowane przez mojego ojca.
-Mimo że MW GT AK i rajdy, to jest inny format wyścigów, to jednak ze względu na szacunek do działań ojca, Drugi sezon rozpocznie się dopiero po zakończeniu najbliższych rajdów, które będą nazywać się Rajd Lwa i Jednorożca!

W takim razie zobaczymy się na początku marca w kolejnym sezonie?