Związek Winkulijski
Wieści z zagranicy - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Wiadomości z zagranicy (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Wątek: Wieści z zagranicy (/showthread.php?tid=3579)

RE: Wieści z zagranicy - Burek - 05 Maj 2022

Ale z kim oni by się mogli stowarzyszyć? Są zresztą już w UNP, ale tam reszta dycha jeszcze gorzej od nich.

RE: Wieści z zagranicy - Kamiljan de Harlin - 05 Maj 2022

Nic nie trwa wiecznie i trzeba się z tym pogodzić. Dreamland niedługo będzie tylko historią, ewentualnie miejscem, gdzie kilku zapaleńców raz na miesiąc coś naskrobie na forum.

RE: Wieści z zagranicy - Adam Aleksander II - 05 Maj 2022

(05 Maj 2022, 18:00:36)Burek napisał(a): Ale z kim oni by się mogli stowarzyszyć? Są zresztą już w UNP, ale tam reszta dycha jeszcze gorzej od nich.

Z kimś bardziej aktywnym od nich, chociaż obecnie nie ma za dużo opcji. KS odpada, bo animozje, RB odpada na ten moment, bo sami są w dołku, na Nordatę raczej się nie zapatrują, więc może Edelweiss zostaje i Turetia, jak utrzymają poziom.

RE: Wieści z zagranicy - Erik Otton von Hohenburg - 05 Maj 2022

Wątpię aby chcieli się stowarzyszyć z kimkolwiek.

RE: Wieści z zagranicy - Burek - 05 Maj 2022

(05 Maj 2022, 18:24:50)Adam Aleksander II napisał(a):
(05 Maj 2022, 18:00:36)Burek napisał(a): Ale z kim oni by się mogli stowarzyszyć? Są zresztą już w UNP, ale tam reszta dycha jeszcze gorzej od nich.

Z kimś bardziej aktywnym od nich, chociaż obecnie nie ma za dużo opcji. KS odpada, bo animozje, RB odpada na ten moment, bo sami są w dołku, na Nordatę raczej się nie zapatrują, więc może Edelweiss zostaje i Turetia, jak utrzymają poziom.

No Turetia też raczej odpada. Jedyna sensowna opcja to by była Leocja, Edelweiss czy ktoś z Orientyki, ale to są zbyt duże różnice kulturowe. Nawet i tak jakby ktoś się znalazł to wątpię, żeby na to poszli. Dreamland wolałby raczej umrzeć samodzielnie niż chwytać się kogoś.

RE: Wieści z zagranicy - Grzegorz Szarak von Hohenburg - 05 Maj 2022

Zrezygnowałem, z funkcji Prezydenta IV Republiki.

RE: Wieści z zagranicy - Artur Kardacz - 05 Maj 2022

Zacznijmy od tego czy Dreamland  chciałbym w ogóle się z kimś łączyć. Najstarsza mikronacja ma uciekać na inne forum i prosić o pomoc? Proszę Was, wolą zdechnąć w samotności.

EDIT: Do Szaraka

Nie od dziś wiadomo że Muratyka = Waksman. Każda osoba z innym zdaniem niż Waksman kończy w podobny sposób, grasz jak Ci zagra albo wylatujesz.

RE: Wieści z zagranicy - Kamiljan de Harlin - 05 Maj 2022

(05 Maj 2022, 21:15:22)Grzegorz Szarak von Hohenburg napisał(a): Zrezygnowałem, z funkcji Prezydenta IV Republiki.
Składam najszczersze kondolencje...

RE: Wieści z zagranicy - Fatima Popow-Chojnacka - 05 Maj 2022

(05 Maj 2022, 21:15:22)Grzegorz Szarak von Hohenburg napisał(a): Zrezygnowałem, z funkcji Prezydenta IV Republiki.
Eh.. szkoda wielka, ubolewam. :/

Co do Dreamlandu..
Jak chcą się tak bawić, to niech się bawią. Nic nam do tego.

RE: Wieści z zagranicy - Waksman - 05 Maj 2022

(05 Maj 2022, 21:29:04)Artur Kardacz napisał(a): Nie od dziś wiadomo że Muratyka = Waksman. Każda osoba z innym zdaniem niż Waksman kończy w podobny sposób, grasz jak Ci zagra albo wylatujesz.
XD
Raczej nie tak to działa. Cały naród chciał, aby Prezydent wyraził zgodę na rzecz, o którą zabiegaliśmy. Protestów nie robiłem tylko ja, ja w ogóle nie byłem na początku za tym, żeby Grzegorza odwoływać. Stałem po stronie tych, którzy chcieli zatrzymać go na stołku, i w sumie cały czas tak uważam. To, że zrezygnował jest jego świadomą decyzją. Ja na jego miejscu zrobiłbym to samo.